Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Då var det över

Kategori: Livet

Både julen och det omåttligt ätandet. Det är ju förbannat så fort jag trillar ner i gamla hjulspår igen. Jag trodde faktiskt inte det den här gången. Och kanske hade det inte blivit riktigt såhär illa om jag hade fått vara frisk så jag åtminstone kunde hålla i träningen. Jo. Jag är fortfarande förkyld. Helt otroligt. Nu har hostan och snoret hållit i över två veckor. Vågen visar på 2,2 kilo pluss så nu blir det att återgå till strikt kostschema igen tills vi åker till Warszawa på fredag. Sedan jag tänker att jag ändå borde nå mitt mål till våren/sommaren. Jag ger inte upp. 


Annars, förutom snoret, har julen varit bra. Mys och god julmat i dagarna två. Vinkvälll dagen innan jul med vänner. Lite jobb i soffan, fika och väldigt mycket fokus på att ta det lugnt så jag blir frisk. 


Idag drar jag till Västervik för lite jobb och sedan har jag två dagar kvar i Linköping. Sedan drar vi till Warszawa för nyårsfirande. Det ska bli så himla härligt. Jag ångrar att jag inte tog några dagar mer semester. Jag känner att jag behöver't. Mer vila. Jag ska försöka planera in en vecka framåt våren. Helst en träningsresa till solen. Men vi får se. 


Hej kortveckan. Nu kör vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: