Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Har tänkt på en grej..

Kategori: Livet

Jag åker ju tåg typ varje dag. Alla sitter med sina mobiler och knapprar och glor. Jag med.. Något som jag har tänkt på är att nästan alla ungdomar sitter kutiga i ryggen och lutar sig framför den lilla skärmen. Jag vill liksom gå fram och trycka till dom i ryggen så att de ska räta upp sig lite. Det måste ju göra ont efter ett tag?


En annan grej som jag tänkte på igår (och som gjorde att jag kände mig gammal) är att väldigt många unga (mest tjejer) har tunna, tunna jackor. Typ bombarjackor i tunt tyg. Oftast öppna och med en urringning i tröjan under jackan. Fy satan så kallt. Fryser de inte? Och så tänkte jag tillbaka på när jag själv var jätteung. Jag var säkert likadan. Men det kommer jag inte ihåg. Hur som helst så fryser jag när jag ser dom när jag går med mössan nedtryckt över öronen, de fula, tjocka vantarna på händerna och den sköna, stora pälsen på mig. 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Hahah, jag va också så för tio år sen. Låga jeans och korta tröjor och jackor. Jäkligt kallt när man cykla på vintern men du ver vill man va fin får man lida pån;)

  Jag tänker inte så mycket på folks ryggar utan mer undrar jag om folk inte klarar 20 min på ett tåg utan mobiler.
  Och här sitter jag med mobilen och kommenterar din blogg haha

  2016-12-21 | 09:56:01
 • Anonym säger:

  Lida pin skulle det stå!

  2016-12-21 | 09:56:32

Kommentera inlägget här: