Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Julafton imorgon?!

Kategori: Livet

Hua, vad fort de sista veckorna och inte minst dagarna har gått! Jag har typ två julklappar klara. Det hade ju varit skönt att vara ledig så här sista dagen innan julafton för att hinna klart. Icke! Dock ska jag försöka att gå tidigare idag. 


Idag kommer även barnet med flickis hem och det ska bli mysigt. Måste hinna styra upp något till det också. Kämpa Jempa!

De senaste dagarna har jag jobbat i Västervik. Jag låg över på stadshotellet och de var så gulliga och uppgradera mig till ett rum med badrock och sittgrupp. Så himla mysigt att svepa om sig den och gå och ta ett litet bad innan läggdags. 

Det är lite stressigt att fara omkring på flera enheter. Det känns liksom som om jag inte räcker till. Hur mycket tid jag än lägger så hinner jag inte med att vara tillgänglig i den utsträckning jag vill. Nu är det ju bara ett tidsbegränsat uppdrag så det är bara att bita ihop.


Min förkylning håller i sig. Jag är fortfarande hostig och snorig och lite matt i pälsen. Det är så förbannat tråkigt. Jag har inte kunnat träna på över en vecka och det är verkligen inte bra för min karaktär. Igår råkade jag öppna 50-kronorsjulklappen som jag hade tänkt ha till julklappsspelet på julafton.. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: