Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

På benen igen!

Kategori: Livet

Tjoho. Glädjen av att känna sig frisk är så skön. Igår på morgonen kände jag mig fortfarande lite svag men det släppte under dagen. Dagen som förövrigt bara swishade förbi. På kvällen var det i vanlig ordning träff med mina grabbar Mårten och Johan, glögg och två avsnitt av the Crown. Jag älskar redan den nya traditionen.

Sedan var det dags att tvångssova. Det är så svårt att sova på beställning men när man vet att klockan ringer 04:15 så måste man ju försöka. Det gick inte. Men med lite extra smink och glädjen av att känna mig feberfri var det med ganska lätta steg jag knallade iväg till tåget.

Jag ska till Borås. Tur och retur. Har jag tur är jag hemma till 20:30. Tror tyvärr inte att jag kommer orka gymma när jag kommer hem. Jag har på grund av denna dipp i mående missat flera värdefulla träningstillfällen men jag hoppas kunna köra ordentligt resten av veckan. Precis när jag skrev den där meningen började jag nysa. Inte bra. Hur som helst har jag skött min kost och DET tänker jag iallafall fortsätta med.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: