Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Lövly Warszawa!

Kategori: Livet

Vi gick upp i ottan i fredags och blev skjutsade till Skavsta. Vi landade i ett kallt men soligt Warszawa och hade turen att få checka in direkt. Vi ställde iochförsig bara in våra väskor och drog iväg på stan. Det blev lunch och lunchvin, slottsbesök, lite öl och sedan tillbaks till hotellet. 


Vi tog en sväng i relaxen, badade och drack lite medköpt cava och tog sedan taxi till ett mysigt ställe vi hade sett under dagen. 

På nyårsafton vaknade vi skapligt och ville även den dagen vara lite kulturella så det blev ett besök på museum. 


Vi åt lunch på något microbryggeri som var väldigt trevligt, slappade och gjorde ordning oss till kvällen. 


Det var ett himla mysigt ställe som vi hade bokat 6-rätters på. Tyvärr kände jag redan under första rätten att jag inte mådde som jag borde, åt ändå nästan allt. Men efter andra och tredje rätten kände jag mig så illamående så att det inte var klokt. Jag gick på toa och krängde av mig min shape-up-body och hoppades att det skulle bli bättre. Efter fjärde rätten gick jag ut för att få frisk luft. Och spydde i buskarna. Sedan försökte jag äta huvudrätten men mådde illa igen så jag fick ta en taxi hem till hotellet. Väl därså spydde jag och var dålig i magen hela natten. Ingenannan har mått dåligt så jagtror det måste vara en matförgiftning. Såhär såg maten ut iallafall.. 

Under tolvslaget sov jag, eller spydde. Och frös. Idag har jag bara varit på hotellet. Och sovit och slappat. Grabbarna drog iväg till stan en sväng men det vågade inte jag för magen har varit lite i olag. Jag fick lite McDonalds levererat till mig men fick knappt i mig något.


Hur som helst! Jag är supertacksam för att vi hade en sådan underbar fredag och lördag. Och att jag inte sabbat för någon annan. Det hade ju varit hemskt om vi bara varit två som varit iväg. Nu gjorde det ju inte så mycket. 

Man kan ju knappast avsluta ett år på ett sämre sätt så det ger mig hopp att 2017 kommer bli strålande :). 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: