Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Flytta fokus

Kategori: Livet

En tjejkompis till mig har gett mig rådet att flytta fokus. Hon menar att jag behöver en fling för att få känna lite ömhet och dää och därmed flytta mitt fokus från den man jag trodde var min framtid till en annan. Jag har varit väldigt avig. Jag tänker som så att jag borde börja med att tycka om mig själv. Men i den takt som jag tröstäter lär det ju ta ett tag.. Funderar på om jag ska sälja in "Biggest Gainer" till typ kanal 5. Tror att jag skulle vinna den tävlingen lätt. Att lägga på mig några (många) extrakilon verkar vara min grej. Kan det kanske bli en OS-gren?
 
Hur som helst. Jag ska ta tag i min kropp, min hälsa och mitt mående. Det är jag som sitter vid ratten till min eget liv. Det är jag som ska se till att alla delar håller sig på vägen. Jag börjar på måndag. Igen.
 
Förhoppningen är att jag ska kunna tycka att jag är tillräkligt bra. Jag kommer aldrig vilja ha en man i mitt liv igen men jag kanske(i framtiden) vill ha någon som hälsar på ibland. Som jag kan flytta fokus till. Jag skulle aldrig, aldrig kunna lita på någon igen men jag tror att jag skulle må bra av att känna närhet och värme. Mitt hjärta är stängt och låst. Nyckeln ligger på botten av oceanen och den kommer aldrig återfinnas. 
 
 "Nej, inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan ett hjärta inte kan" Det skrev Lisa Ekdahl någongång på 90-talet och inte visste jag hur rätt hon hade.
 
Bara för några veckor sedan var det stört omöjligt att beskriva min drömman. Beskrivningen passade bara in på den som lämnat mig. Inget bra. Nu vet jag lite mer coh ganska mycket har ändrats. Exempelvis vet jag att min framtida fling inte ska ha rutig skjorta. Eller trekvartsbyxor. Han får gärna vara händig och äga ett snickarbälte. Han ska vara stabil och våga stå för sina åsikter. Jag tackar nej till personer med missbruk och psykiska åkommor. Jag vill ha en man som kan ta hand om sig själv. Vi ska bråka, bli sams och älska!
 

Kommentarer

  • olle strandh säger:

    Bra sagt där !! Du e klok som en bok =)

    2012-08-25 | 01:14:14

Kommentera inlägget här: