Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Om sanningen ska fram

Kategori: Livet

Helt plötsligt blev det fredag. Och en alldesles underbar en som startades med spinning. Tjo och tjim ska hinnas med men även en massa andra måsten. Ett sådant måste är inventering på Willys. På en fredagkväll. Den som bestämde den dagen måste ju sakna en räka eller två på grillen. Fredagar är ta mig tusan heliga. Nu ska jag inte klaga allt för mycket för jag tycker det är bra att laget jobbar för att tjäna ihop slantar till klubben. Men hallå? En fredag? Varför inte en ångestsöndag?
 
Jaja. Innan det blir inventeringsdags tänkte jag hinna med att piffa upp håret med lite färg. Nästa månad kanske jag har förtjänat en klippning? Det var ju trots allt snart ett år sedan saxen rörde mitt hår. Jag är sugen på att klippa lugg igen, men tvekar då det tagit väldigt lång tid att spara ut mina stackars hårtestlar. Är också lite osäker på om det passar mig nu när mitt ansikte har blivit lite (läs; skitmycket) rundare.
 
Efter Inventeringen ska jag möta upp ett stort gäng fruar och fröknar på restaurang Ardor där de förhoppningsvis har avnjutit en alldeles förträfflig måltid. Ser det som en utmaning att hinna ifatt dryckesmässigt. Undrar om det blir dans hela natten?
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: