Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

varför inte?

Kategori: Livet

Jag brukar ju tjata galen om mitt framtida sommarställe vid skärgården. Jag är väl medveten om mina ekonomiska tillkortakommanden men nu har den här lilla fröken tänkt till ordentligt. Eller inte egentligen, utan tanken kom helt plötsligt när jag som vanligt letade efter myshus på Blocket. Här kommer tanken: Man kanske skulle ta och bli husvagnsägare och ställa upp en vagn på Stegeborgs camping. Det blir ju iallafall några (eller många) hundra tusen billigare. Och så får man vara i skärgården. Jag skulle inte vilja ha en husvagn på en stor anläggning som den mami och papi har och då kanske Stegeborg blir bättre. Om jag har fattat rätt så finns det två olika där i krokarna. En nykteristcamping och det vet ju alla som känner mig att det inte är så aktuellt och sedan en som tillhör Stegeborgs egendom. Alltså samma som äger Trädgårdshotellet och hamnkrogen. Jag älskar ju att ha något att planera och drömma om och kanske är detta en mer (jag säger inte att det är) realistisk dröm. Det finns gulliga små husvagnar för runt 40 loppor och några riktigt snygga för runt 60, och när mina andra lån är betalda borde det ju inte vara några problem för en liten ensam mamma som jag. Jaja. Hur som helst. Nu njuter jag av att drömma och se framåt. Något jag inte kunnat göra på mycket länge.
 
Kolla på den här.. http://www.blocket.se/ostergotland/Knaus_Azur_640_41570269.htm?ca=14&w=1 Det kanske skulle vara något för Jempa-Lainen?
 
SÅ..
Idag är jag tacksam för att jag (helt plötsligt) kan se att det finns en framtid även för mig! Med eller utan sommarställe eller husvagn!
 
Heja mig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: