Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

After Work

Kategori:

Förra veckan tog bästa fröken V initiativ till en AW på pappa grappa. Kul tyckte jag. Dessvärre sa de flesta i tjejgänget nej och det hela avblåstes.. Tills i förrgår. Vi kom på att vi faktiskt inte behövde strunta i att träffas för att några inte kunde så vi bestämde att ses iallafall. Toktrevligt! En tallrik med antipasto och ett glas champagne gör 95 riksdaler. Det är överkomligt. Kolla så gott det ser ut..

Fotbollsfest

Kategori:

Ikväll var det fest på Saltängen. Fotbollfest. Med chokladhjul, matchprogram, hamburgergrillning och halvapotten-lotter. Det var våra tjejer i City som mötte IFKs damlag. Precis som min spåkula förutspådde så blev det förlust för City. Jaja, det var kul med mycket publik iallafall! Och fint väder. Spelarna är som små myror på bilden men den visar ju att det var fint väder iallafall :)

På gång igen!

Kategori:

Har varit lite slö.. Förra veckan var jag bara på gymmet 2 gånger! Mitt mål är ju faktiskt att masa mig dit och röra på fläsket cirka 3-4 gånger. Med det i åtanke så är jag ganska nöjd med att jag var där igår. Och idag på morgonen! Och så blir det imorgon och på lördag, tror jag. Det där med lördag har väl lite att göra med hur mycket vin jag dricker på fredag.

Bjuppar på en bild där jag är nyspinnad och nyduschad. Glömde balsam så mitt stackars hår gick inte att borsta. En klippning vore att föredra.

Skapligt sugen

Kategori:

..på choklad.

Får inte riktigt till det..

Kategori:

Vill att min bloggdesign ska få plats på sidan utan att man måste skrålla.. Kanske var den här flytten till blogg.se inte så tokbra?! Jag har inte avslutat min andra blogg än men snaret måste jag ju. På bloggsida så får man en viss procent att blogga gratis för och jag är efter två år uppe i 90. Dock tycker jag denna leverantören har lite för få designer att välja mellan. Jag är tyvärr lite för oteknisk för att hålla på och mecka själv. Ska köra dubbelt ett par dagar så får jag se om jag väljer en annan blogg eller inte. Det märks helt enkelt!

Måste ju prova lite!

Kategori:

Första inlägget i nya bloggen blir kort. Jättekort. Byter bloggleverantör för att jag vill kunna blogga smidigt från mobilen. För att göra det med bloggsida så skulle det kosta en hel del och det har jag inte lust att betala.

Provar att ladda ner en bild med..

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: