Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Vilken dag

Kategori: Livet

Ikväll blir det julbord på slottet! Har man tur så blir det ett par glas vin med. Det får dock inte bli för många för 08:30 är det samling för dottern utanför Stadium Arena.
 
 
 
Jag hoppas det kommer gå bra för laget. Det svajjar lite bland tjejerna och det är mer än liet halvoroligt i lägret. Laget har fått ny tränare och det gillas inte av alla. Några av tjejerna har aldrig haft en annan tränare och är ovana med situationen. Det skapar som sagt oreda. Alida är nöjd, men frustrerad då flera av tjejerna säger emot och är nonchalanta mot den nya tränanren. Tyvärr är Alida lite som sin mor och ska försvara och argumentera om det är orättvisor på gång.. Så. Om/När hon säger något så fräser de mot henne och en av tjejerna bad henne till och med att hålla käften. Härliga lagkamrater. Hon har lite ont i ett knä så tränaren ville att hon skulle spara lite på sig för att kunna köra fullt på lördag och det gillades inte heller av tjejerna. Igår när hon var på träningen körde hon rehab och sedan när det var dags för smålagsspel så sa tränaren åt henne att hoppa in i ett lag men när hon kom dit så sa tjejerna (hennes egna lagkamrater) åt henne att hon inte fick vara med. De elakaste flickorna är de som alltid har varit favoriter och kunnat säga och göra vad de velat på träniningar och matcher utan att få skit.. jag tror att det är deras rädsla som talar. 
 
Hur eller hur. jag tror stormen kommer bedarra, men jag hoppas att detta gnabb inte kommer påverka laget negativt på lördag. 
 

Nu är de på

Kategori: Livet

Nu sitter vinterdojjorna efter många om och men på lilla Barbro. Min kompis kom och skulle hjälpa mig. Vi körde fram bilen nära förrådet och skulle hämta däcken. Provade varenda nyckel innan jag ringde dottern som sa att hon hade lagt den på hyllan i hallen. Upp och leta men inte 17 låg där någon nyckel. Ringde dottern igen som hävdade att hon visst lagt den där och sa att det var nog mitt fel att den var borta för det var säkert jag dom hade dammsugit upp den.. Eller hur. Min kompis ringde i sin tur till sin kompis som är låssmed men samtidigt som han pratade med kompisen ringde dottern igen. Nyckeln var visst på hennes nyckelknippa och hon var på väg från Linköping. Hämta barn och nycklar vid söder tull, åka till garaget och till sist blev däcken bytta. Tack för det!

Curlingmorsa DeLuxe

Kategori: Livet

Min dotter är ju inte så pigg på morgonen så hon orkar inte äta frulle. Då gör mamin ordning smörgåsar och plastar in så flickan kan ta med sig på tåget. Nu ska hon börja äta lite proteinpulver för att hon inte ska bli av med sina muskler då hon tränar 7-8 pass i veckan. Ja men då portionerar mamin upp rätt mängd pulver med.. Det är ju så jag blir galen på mig själv. Hej Curlingmamman.

Jodå

Kategori: Livet

Det blev ett litet glas vin med min fina vän efter jobbet idag. Vi fick alltså tillfälle att fira min löneförhöjning. Ja, ni hörde (eehh, läste) rätt.. Denna månad blir i och för sig lika fattig som de andra men till nästa månad har min lön höjts med flera hundralappar. Just idag är jag glad. Egentligen skulle jag ha tränat men jag har haft huvudvärk hela, hela dagen så ett glas vin var tusen gånger bättre.

Invägning

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Nästan, nästan ett helt kilo ner igen. Så jädra glad är jag. Om jag inte hade ätit den där jättejättestora portionen köttfärs igår så hade säkert minuset varit prick ett kilo. Nu var det 1hekto ifrån. Jag har tappat nära 6 kilo sedan jag startade i september. Hello Snyggkroppen, snart (men inte riktigt enligt planen,tyvärr) är du här. Du har varit saknad.

Pics

Kategori: Livet

En av lagledarna i Alidas klubb har alltid med dig kameran. Kolla vilken rolig bild han tog på skruttan mitt i en nedtagning.. Sedan kommer en bild på trötttjej i nya träningsjackan. Det är vi som är Norrköping!

Sportsöndag

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Hela dagen har varit sportig. Först var det fotbollscup sedan egen träning och sedan fotbollscup igen. Båda lagen City/IFK gick vidare till slutspelet som är nästa lördag. Kul! Alida fick ta lite skit som vanligt men hon reste sig och den sista matchen när hon var som mest nere blev den bästa. Jag lämnade hallen och stack och körde core OCH step. Att inte äta lunch och köra två pass är typ dumtüfft. Nu har jag dock tryckt i mig spagetti och köttfärssås men jag längtar till invägningen imorgon.

Lördagen

Kategori: Livet

Idag var det öppet hus på jobbet. Det innebar tidig uppstigning. Det var tungt att gå upp för jag hade svårt att komma till ro efter gårdagens extrajobbande. När jag väl hade somnat vid 2-tiden så blir jag väckt av tonåringen som valt att komma hem istället för att sova borta som hon skulle. Det var ju bra. Men jobbigt när jag väl hade somnat. Imorgon blir det ännu tidigare. Uppstigning sker senast 07:00. Mackor ska göras och kaffe måste inmundigas för att orka med en heldag i Stadium Arena. Inget oväntat har hänt. Än. Lägger allt mitt hopp till nästa helg. Nu kollar jag och dottern Så mycket bättre och jag försöker motstå värsta godissuget. Kör barra!

Bra, bättre, bäst

Kategori: Livet

Tog en lunch på stan idag med en av mina fina väninnor. Fast det bara var en timme så balanserades mitt dåliga humör som jag haft hela veckan upp och nu känner jag mig ganska hel igen. Konstigt det där. Men bra. Jag fick även veta att min fotbollstös blev uttagen till skol-sm-laget och det hamnade under kategorin; stolt mamma. Nu sitter jag på mitt extrajobb och hoppas att det blir lugnt så jag får se X-faktor på arbetstid. Imorgon har mitt vanliga jobb öppet hus och på söndag är det fotbollscup. Jag älskar när det händer grejer hela tiden.

Skit och dä!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

När jag kom till gymmet så var jag själv. Inte så sugen på att dansa själv med instruktören så jag tog min vattenflarra och gick med passgång till löpbandet. Utan hörlurar till iPhonen. Stod ut i 11 minuter. Sedan funderade jag på om jag skulle sola min bleka kropp men jag hade ingen lust. Nu är jag hemma och på ett ganska uselt humör. Hade behövt de där endorfinerna idag. Är inne i en riktig tråkperiod och mår inte tårta.

Nu kör vi!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Konstigt nog så är detta lilla fetto helt galet träningssugen. Jag hoppas att det håller i sig till efter jobbet bara. På måndag går jag in i en ny fas i mitt viktminskningförsök. Jag ska försöka byta ut en eller två måltider (eller kanske mellanmål) mot proteinpulver/nutrilette ett par veckor. Jag vet att det är bättre att äta en balanserad kost men just nu behöver jag lite extra motivation och då kan det vara ett snart drag. Kanske. Vi får se. Jag säger - Kör barra!

Kokt

Kategori: Livet

Nu är jag redigt kokt i pallet efter en informationsspäckad dag i Stockholm. Jag blev glatt överraskad över att vi hann med ett glas vin innan tåget körde hem oss. Lite lyx i vardagen är jag värd. Att min förredetta boss bjöd på både lunchen och vinet är den här lilla fattiglappen glad för.

Så tidigt

Kategori: Livet

Idag ska jag till storstaden över dagen. Det blir tyvärr ingen tid för skojigheter utan bara jobb. Tidigt går tåget dit och sent går det hem. Hur som helst är det roligt att göra något annat än det vanliga. Men tidigt är det. Ungen (det blivande fotbollsproffset) fick träna med A-laget häromdagen. Hon tyckte det var spännande och nervöst. De är ju stora och skitduktiga.

Dröm

Kategori: Livet

Dagdrömmer om en natt utan drömmar. Drömmar som inte tynger ner och gör ont. Jag gick och lade mig innan 22:00 men sov inte djupt och inte skönt. Så när klockan ringde imorse var jag väck och är så än. Vart kan man köpa sig ett bra liv? Om det finns på rea är det ännu bättre. Kanske skulle önska mig det av tomten?

Heja mig

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Idag är jag värd applåder och kanske en vågen. Innan jobbet var jag på vårdcentralen med Alida som har fått migrän. Två rör med blod lämnade hon och jag tyckte det var jobbigare än hon. Senare fick jag stressa hem efter en dag på jobbet som var ganska jobbig, skjutsa barnet till träning i södra förorten, köra hem och halvspringa till min träning. Stressa tillbaka till förorten, hämta barn och sedan när vi väl landade i city så ville ungen (och jag med) ha mat direkt. Det blev kebab och så sa det svisch och så var alla mina kalorier slut för dagen. Just det ja. Jag är värd applåder för att jag var läskigt nära att strunta i att träna. Men. Jag gick dit och nu är jag nöjd. Klapp, klapp, klapp!

Ooups

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

0.2 kilo upp på invägningen idag. Det ser jag dom ett jädra stort minus. Fest i fredags, chips i lördags och pepparkakor och påskmust igår. Lätt värt efter en ganska så tråkig helg. Nu blir det hårdkörning hela veckan men jag tror målet att vara normalviktig till jul blir svårt att nå. Men. Kommer jag nära då kommer jag vara glad ändå. Det stora målet är ju att nå snyggkroppen till Alla Hjärtans Dag. Jag tror på mig och bara kör.

Så kan det vara

Kategori: Livet

Om man går och lägger sig 21:30 en lördagskväll så är man trött. Och lite ensam. Kanske är man lite uttråkad också. Man vaknar också tidigt dagen efter utan att sätta klockan. Nu har den här lite tråkiga, ensamma mamman skjutsat en lite trött dotter till fotbollsträning. Konstigt att jag längtar till helgen fast jag är mitt uppe i den. Möjligtvis är det längtan efter spänning, skojigheter och bus som är orsaken. Nästa helg ska jag jobba på fredagskvällen, försöka kombinera öppet hus på jobbet med fotbollscup i mässhallen på lördagen och så borde jag städa. Har jag ordentlig tur så händer det något oväntat också.

Dagen efter

Kategori: Livet

Idag är det dagen efter personalfest. Jag tog det skapligt lugnt men visst kändes det i kroppen imorse att en flarra vin passerat systemet. Ja, inte själva flaskan såklart men hela innehållet. Att stå på gymnasiemässan hela dagen var jag inte så sugen på klockan 07:00. Men det var faktiskt ganska skojigt. Nu är jag trött och ligger och kollar på X-faktor från igår. Vet inte om det var tröttheten som gjorde att jag började grina till Malcoms uppträdande eller om det faktiskt var så bra. Ikväll blir det lugna gatan med soffhäng och Så mycket bättre.

Fest och dää

Kategori: Livet

Ikväll är det personalfest på den ena av mina enheter. Dessvärre ska jag jobba på en mässa för den andra enheten med start klockan 08:30 imorgon. Så för mig blir det lugna gatan. Innan partyt måste jag hinna till systemet, ha 8 samtal på jobbet, hinna hem och snygga till mig och förbereda middag till barnet som ska vara hemma. På tal om hemma.. Alltid när jag ska slänga sopor i sopnedkastet står jag och håller andan för att jag är så himla nervös över att jag slänger ner nycklar eller plånbok. Det har ju aldrig hänt och kommer nog aldrig hända. Det är ju det som är sjukt. Att jag blir så nervös alltså.

Bara måste.

Kategori: Livet

Ja, jag bara måste hylla min dotter för den styrka hon har. Jag önskar att jag hade hennes målorientering ibland och om jag skulle få frågan om vem jag beundrar så skulle nog svaret vara: Alida, 16 år. Flickan har varit som en slags hack-kyckling i sitt nuvarande lag sedan dag 1, men hon har inte gett upp för hon inser att hon får en bra fotbollsutbildning. Hon har blivit petad ur Östgötalaget utan motivering men på omvägar har hon fått veta att det visst handlar om hennes attityd. Den ska ha varit dålig. Hur och vad som föranlett detta vet hon inte. Men hon kämpar på.. Hon fullt bestämd på att hon ska bli ännu bättre på fotboll och drömmen om att få pris på fotbollsgalan en dag lyser fortfarande stark. Hon vet redan nu att hon ska tacka Östgötalaget och dess tränare för att de INTE trodde på henne och för att det fick henne att kämpa ännu hårdare för sin dröm. Det tycker jag är coolt. Jag ser verkligen fram emot att se vad framtiden har i sitt sköte och jag skulle ge min högra arm för att hon når dit hon vill. Heja dig Alida och håll dig hel så ska du se att du kan visa det långa fingret åt de som inte trodde på dig!

Ja, kör barra

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Tränade måndag och tisdag och körde på vilodag igår. Konstigt att jag känner mig som värsta syndaren. Efter en dag! Hur som helst så ska jag skaka rumpa ikväll och det ska bli härligt. Jag tror nästan det får bli ett morgonpass på fredag med. Kör barra, kör!

Hmmmm

Kategori: Livet

Vad hände med mitt inlägg.. Jag skrev ett inlägg om att jag har träffat fina flickor på aw/jobb ikväll. Bla, bla, bla. Att jag har dåligt samvete för att jag berättade om mitt ekorrhjul av destruktiva tankar och noll framtidsutsikter. Glad ändå för att fina flickorna kommer på arbetsmarknadsdagen som jag är med och roddar. Vi kollade powerpoint och drack vin. Nu är det fotboll och Zlatan har gjort mål. Nu när jag skriver om inlägget har dessvärre England hunnit sätta 2. Min kulinariska middag såg ni ju i förra inlägget.

AW/IBW

Kategori: Livet

Fullt

Kategori: Livet

Har en del att göra på jobbet. Min kalender är fullspäckad och varje dag när jag kommer hem så kommer jag på minst en sak som jag glömde göra.

I-landsproblem

Kategori: Livet

Nu när jag har fått tillbaka min telefon och missat att säkerhetskopiera innan den lämnades in så har ju massor med appar och saker som jag lagt på hemskärmen försvunnit. Det är ju dööjobbigt att komma ihåg alla bloggadresser på de bloggar jag följer och lägga tillbaka dem. Inser ju såklart att det här inte är ett problem av världslig art men ändå. Fast inget ont som inte har något gott med sig.. Nu när jag fick lite tid över att greja med det hör så hade det kommit massor nya inlägg i bloggosfären. Kul.

Kallt

Kategori: Livet

Inte bara kallt i själen. Ute är det så kallt så man nästan smäller av. Usch vad jag hatar vinter och kyla. Det enda som är bra med vintern är att man kan åka skidor. Säger hon som inte varit på en skidsemester sedan '93. Jaja, jag tänker att jag kanske får planera ett poolparty som jan gömma undan den hemska höst- och vinterkylan.

Fattigmanstips

Kategori: Livet

Har upptäckt värsta bästa appen. Den heter Matpriskollen och är helt suvvä för fattiglappar som mig. Man ställer in vilka butiker man vill se och sedan kan man se deras erbjudanden för veckan. Typ att Willys har erbjudande om nötfärs. Tokbra, helt enkelt.

Jaha ja

Kategori: Livet

Trodde jag var i det närmaste läkt. Det var jag inte. Jag har börjat drömma om honom nästan varje natt. När ska det ta slut? Det har ju ta mig tusan gått 10 månader imorgon. Jag vill ju känna glädje som Kaj Pollack föreläser om. Jag har ju flyttat fokus till mig själv, jag tränar och tränar. Jag kämpar för att nå normalvikt till jul/nyår och då kanske jag är redo för en liten flört. Eller iallafall en liten styrdans. Kanske kan det göra så jag får må lite bra? Idag ska jag jobba, jobba, träna och lämna New Body-grejer till en gammal kollega och kurskamrat. Lite trevligheter blir det alltså mitt i tråket. Det tackar jag för!

Prisa jobbhelg!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Jobba helg är tydligen receptet för viktnedgång. 1 kilo ner denna vecka. Heja mig och allt det där. Nu fick jag ny energi att fortsätta resan mot snyggkroppen 2.0. Mitt nya delmål är att bli normalviktig (enligt BMI) till jul. Det är inget litet mål men ändå. Just idag är jag stark eller hur nu han sjöng den där Kenta (eller om det var Stoffe).

Smarto!?

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

När jag hade krupit ner under täcket igår och låg och lyssnade på en härlig lyssnarbok kom jag på att jag inte hade gjort mina sits ups för dagen. Drog av 50 stycken där och då. I sängen. Idag känner jag inget i magen men ack, i ryggen. Var väl inte helt smart att ligga i mjuka sängen och göra jobbet.
 
Jag har fulvägt mig och det ser bra ut. Jag hoppas på ett tillfredställande resultat imorgon efter min platå. Det är verkligen skönt att ha tillbaka min iPhone så jag kan använda min app igen.
 
Jag snorar och nyser på mornarna men framåt lunch känner jag inget längre så det borde inte hindra min träning nästa vecka.
 
Måndag: Just Dance
Tisdag: Step
Onsdag: Morgonspinning (eller kanske vilodag)
Torsdag: Just Dance
Fredag: Vilodag eller morgonspinning
 
Skulle verkligen behöva få in lite styrketräning för mina armar behöver tightas till. Inte bara en aning, utan mycket. Men jag tycker det är så jädra tråkigt att köra styrka själv. Kanske ska jag fylla några vattenflaskor och köra lite hemma framför TV:n.
 
 
 
 

Jöbbe

Kategori: Livet

Är på jobbet nu. Det ringer lite ibland men det är ganska så lugnt. Förhoppningsvis håller sig lugnet en timme till så jag kan kolla på Så mycket bättre. På arbetstid. Känns ganska bra när man tänker efter men jag törs inte ropa hej än.

Jorå

Kategori: Livet

Efter 11 timmars sömn borde jag vara utvilad. Det är tyvärr inte så att jag gjorde volter ur sängen men oj så skönt att jag får känna lite helgkänsla. Jag ska gästspela på mitt gamla jobb både ikväll och imorgon. Jag jublar inte nu men jag vet att jag kommer vara lite glad när cashen kommer i december. För som det ser ut nu finns det inget utrymme för julklappar. Inte en enda faktiskt. Funderar lite på hur i hellskotta jag ska klara mig resten av månaden. Det kommer gå men det är inte så kul. Kanske ska man köpa sig en triss idag för jag tror på den gamla sloganen: Plötsligt händer det! Helst då jag har fyllt på karmakontot och till och med kammat hem en Dagens Ros i morgontidningen. Det ni.

Trött tjej

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Min tanke var att köra morgonspinning i morse. Jag kom på andra tankar redan igårkväll då jag var och la golv på konstgräset i min unges träningshall. Vi var hemma 23:30. Efter mat och nervarvning förstod jag att jag inte skulle orka upp. Nu funderar jag på om jag ska hänga med på jobbets after work för att tacka av en kollega eller om jag ska träna istället.. Den som lider får se helt enkelt.. Bara för att jag kan (har fått tillbaka min älskade iPhone) så kommer här en tröttbild.

Så kan det gå!?

Kategori: Livet

Herregud! Ja, just det sättet att uttrycka sig på passar ganska väl in på nedanstående insändare jag läste i HEM & HYRA häromdagen..
 
Be för din stökige granne

I mitt hus flyttade det för tio år sedan in en nazikille. Jag erkänner att jag var skraj för honom, hans pitbull och hans lika tatuerade vänner. Ofta var det bråk och skrik däruppe.

Men så började jag bedja för killen. Om beskydd först och främst, men också om Herrens välsignelse över honom och kompisarna. Och vad skedde? Jo, kompisarna försvann gradvis och han själv började bli allt rundare, gladare och godmodigare varefter åren gick. Jag var fascinerad.

Det som fick bråken vid hans lägenhet att helt upphöra var när jag övergick till att tyst bedja i tungor (be Gud om att få den gåvan). Så fort jag bad så tystnade allt – inom en minut! Och så småningom upphörde det helt.

Den före detta hatiske killen blev en trevlig, engagerad och hjälpsam granne.

/Så kan det gå


Josåatt.. Det är ju så olika det där.

Spinnar vidare

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Imorse ringde klockan toktidigt. 05:30. Jag var nära att avboka passet och sova vidare men det gjorde jag inte. Klockan 06:30 satt jag på spinningcykeln och hade det bästa passet på läääänge. Det var så jädra skönt så hela förmiddagen gick som en dans. Nu är det lunch och jag jag känner mig fortfarande duktig för jag har gjort bra val. 
 
Ikväll blir det minst 50 situps innan sängdags och imorgon ett pass till. Om det blir Just Dance eller något annat får jag se. 
 
Eftersom jag inte har min telefon så kan jag inte lägga in grejer i min shape up-app så jag räknar kalorier på känn. Hoppas det går någorlunda. Det lär ju visa sig på vågen nästa vecka hur som helst.
 
 

Bilder är ett minne blott

Kategori: Livet

Eftersom min älskade iPhone har gått telefondöden till mötes och nu är på återupplivningsförsök på mobilsjukhuset så kan jag inte blogga genom telefonen och inte heller ta några foton. I min för¤#"""ade lånelur så måste man ha ett speciellt slags minneskort för att kunna fota. Whats up with that, liksom? 
 
Vad gjorde man egentligen innan mobilen? Helt otroligt vad en pryl kan få fäste i ens vardag. Dock är min lånelur så dålig så jag faktiskt kan vara utan den längre stunder utan att få abstinens. Det är som vanligt att det dåliga alltid har något bra med sig alltså.. Eller nått! 
 
 

Hårda tag

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Har fått en nytändning och känner att jag kan träna typ varje dag. Jag gört. Lika bra att smida medan järnet är varmt eller vad det nu heter. Jag gjorde straffet som jag sa igår och idag innan step-passet dag gjorde jag 50 situps. På tal om step.. Idag tog jag verkligen ut mig och var både svettig och darrig efter passet. Samtidigt som jag kom på mig själv att småle typ hela tiden.
 
Imorgonbitti är det dags för spinning och på torsdag blir det Just Dance. Kanske, kanske blir det morgonspinning på fredag också. Den som lider får se helt enkelt.
 
I LÖÖÖV IT!

Konfettiregn

Kategori: Livet

Jag ska jobba på mitt gamla jobb i helgen! Både lördagkväll och söndagkväll. Cash is King som ni vet och det blir bra när decemberlöenn kommer. Lite knasigt att inte få helg när jobbet är lite stressigare än vanligt just nu.. Det är bara att bita ihop och tänka på 100-lapparna som kan bli julklappar. Jag ska även jobba dagen innan julafton. Och ett par dagar i januari.
 
Idag är jag tacksam för att jag har möjlighet att tjäna lite extra cash ibland!

Snyggkroppen 2.0

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Ja, inte går det så bra med min planerade viktnedgång! Jag är hemskt besviken på mig själv. Så pass besviken så jag ska straffa mig med 50 situps ikväll. Fast jag har varit och tränat. 55 minuters Just Dance. Det är en ny tjej som har passen och jag saknar min "gamla" intruktör. Det är verkligen inget fel med den nya men hon har inte riktigt samma flow som den andra. Jag tror dock hon kommer in i det snart. Mitt flow är inte heller det bästa. En överviktig flodhäst med dallermage är inte helt graciöst.
 
Jag har inte gått upp den här veckan men inte heller ner. Jag har alltså stått stlla i två veckor. Jag ska fortsätta att kämpa och nå den där förbannade men efterlängtade snyggkroppen.
 

Tonårsmorsa Deluxe

Kategori: Livet

Uschan säger jag. Att vara tonårsmorsa är inte alltid en dans på rosor. Idag har det snarare varit en förbannad hambo i otakt. Jag är så arg och besviken så jag nästan går sönder. Kan säga att vi inte har riktigt lika syn på skola och skolarbete.
 
 
Jag, med min erfarenhet och utbildning råkar veta att man inte kommer någonstans utan en vettig utbildning. Kanske till kassan på ICA. Inte längre. Jag tror inte att min unge har lust att jobba på ICA. Det inget fel om man nu skulle gilla det. Det är inte det jag säger. MEN. Om man har kapaciteten som den där ungen har så blir jag förbannad när hon inte utnyttjar den.
 
 
 

På ett annat sätt

Kategori:

Jag och min gudotter gick på stan på lördagen och tittade på smycken, kläder och allt krimskrams man kan tänka sig. Min unge hade planerat sin dag på ett annat sätt. Handbollskollande i mässhallen, skridskopremiär och häng med sina tjejpolare. Hon ringde från mässhallen och ville bli hämtad och som tur var hade mamin tackat nej till eftermiddagsvin så det gjorde jag. Hon hade spytt ner sin halsduk när jag kom. Sedan spydde hon lite mer när hon kom hem. Ungen blev kvar hemma under kvällen och vi mös till Så mycket bättre. Nu mår hon bra och jag med. Det är bra. Jag drack vin och motstod suget att gå iväg och partaja och dansa på lokal. Det är jag glad för idag. Kanske ska jag ta en sväng till gymmet sen för att fira.

Tokigt

Kategori:

Min iPhone har dukat under och gått telefondöden till mötes. symtomen började för några dagar sedan men jag har en otroligt jobbig lånetelefon nu. Det är väl bra. Men jag kan visst inte ta emot sms från alla telefoner. Inte bra.

Ledig dag

Kategori: Livet

Tog mig lite ledigt idag. Har lite jobb som måste göras innan måndag men jag hinner det imorgon eller på söndag. Det var rejält skönt med sovmorgon imorse. Idag har vi haft lite mami & dottermys och fikat på stan. Eftersom jag antagligen är världens bästa mamma så bakade jag en paj till Alida för att hon ville. Och ikväll blir det home-burgers.

Att vara jag

Kategori: Livet

..kan ibland vara lite tröttsamt. Alla gånger jag kommer på mig själv prata med mig själv eller alla mina konstiga fåter jag har för mig. Exempelvis det där med att jag alltid tror att jag inte har brallor på mig när jag går ut ur porten. Eller när jag får leta ihäl mig efter grejer som jag lagt på det där braiga och smarta stället. Eller att jag har sådana svårigheter att hålla min lya i toppskick. Jag älskar ju att det är städat och fint men av någon konstig anledning så stökas det till utan att jag ens vet hur det gick till.
 
Jag gillar mig ändå ganska mycket för att jag är driven och alltid försöker se det mesta på på ett positivt sätt. Nu kanske det senaste året inte är representativt för hur jag brukar vara men ändå. Jag tror jag är på ganska god väg tillbaka. På väg till jobbet imorse mötte jag min förra kille och det förstörde lite av känslan av en bra dag. Jag blev nedstämd och ville helst bara sätta mig ner och tjuta men jag gjorde det inte. Jag traskade in på min arbetsplats, bubblade med lite kollegor och vips så skrattade jag och allt var nästan som vanligt. Det är bra. Snart kanske det inte påverkar mig alls. Snart kanske jag tycker att det är bra att vara ensam. Snart kanske jag trivs med mig själv och kanske, kanske kommer jag tycka att jag duger.  
 
För att må lite bättre ska jag köra slut på mig själv ikväll. Det blir ett jobbigt pass Just Dance som får hjärtat att klappa fort samtidigt som det ger min hjärna endorfiner. Jag behöver det idag.