Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Wow

Kategori: Livet

Kalmar levererade både vackert väder och vinster. Det gillas. På vägen hem kom dock lite regn och jag var rädd.

Hur ska det gå?

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Idag bär det av till Kalmar. Alida och hennes lag ska spela fotboll och givetvis åker mamin med. Min mamma och jag ska bo på hotell och jag kan tänka mig att mina kaloristaplar kommer vara röda efter hotellfrulle. Jag har så himla svårt att göra rätt val vid en stor, härlig buffé. Jag ska kämpa och tugga länge så jag inte äter när jag egentligen är mätt. Annars ska jag njuta lite med. Det är jag värd. Tror jag. Snyggkroppen ska komma för det har jag gett mig tusan på. Så dä så!

Ovanlig jobbdag

Kategori: Livet

Idag börjar min dag på Rådhuset och slutar på ett gymnasium. Det är möten för hela slanten idag. Mycket lyssna och sitta still. Inte mina bästa grenar alltså! Men kul ändå. Imorgon efter lunch bär det av till Kalmar för att heja på City-tjejerna när de ska spela SM-kval. Fler tjejer än Alida har/är varit sjuka så nu håller vi tummarna för ett snabbt tillfrisknande för alla bruds!

Jobbigt

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Jag traskade iväg till gymmet efter jobbet med min träningsvärk körde funktionell toning. Fokus är styrka, balans och rörlighet. Det gjorde jädrigt ont i mina ömma muskler men jag kände mig duktig när jag gick därifrån. Tyvärr innehåller passet en massa armhävningar och min brutna handled fixar inte min tunga kropp så jag går göra specialare och det är inte helt kul. Jag har ätit gott både till lunch och middag och ändå har jag kalorier kvar idag. Kanske blir en liten knäcke senare ikväll..

Yeah!

Kategori: Livet

Bilen klarade besiktningen! Inte ens en enda liten "bra att veta"- mening! Heja Barbro, du är bäst!

Upp i ottan

Kategori: Livet

Tidig morgon blev det i det Cederlundska hemmet idag! Barbro the car ska få sin årliga koll. Hoppas hon mår bra och slipper komma på återbesök. Jag borde ha tvättat henne men jag missade det och hoppas att farbröderna på besiktningen inte blir sura. Nu håller vi tummarna! Go Barbro, Go!

In och ut

Kategori: Livet

Så kom äntligen lönedagen! Skönt. Iallafall ett par minuter. Boom, boom, smack, smack sa det på kontot. Likadant lät det när räkningarna betalades. Efter storhandlingen så är det nära på tomt på kontot igen. BAJS. Det positiva är dock att kylen är fylld! Tjooho.

Bad Romance

Kategori: Livet

Hoppade som bekant över morgonpromenaden till förmån för sömn igår. Jag släpande mig till gymmet efter jobbet istället och bara av den lilla orsaken har jag gett mig själv snälla ord och några klappar på axeln. Passet som jag var på hette gympa och jag trodde i min enfald att det skulle vara något "plocka äpplen och päron-pass" anpassat för lite tjocka, äldre personer. DET VAR SKITJOBBIGT! Och skitkul som tur var. Vi var bara 5 personer på passet och det var lite synd tycker jag, men ändå bra. Det gick inte att fuska alls.
 
Ikväll  var tanken att jag skulle köra mitt favvo-pass Step men passet är inställt då gymmet (äntligen) ska byta musikanläggning i salen. Så synd på Stepen men bra nästa gång jag går dit. Vilket borde bli imorgon. Jag brukar (aa, oftast eller kanske ibland) köra morgonspinning på onsdagar men nu hinner jag inet det för lilla Barbro (bilen) ska besiktigas 07:40. Därför blir det ett pass funktionell träning. Styrka med sig själv som motstånd. Armhävningar, sit ups, knä böj och sådanna skitjobbiga grejer. HEJA JEMPA, säger jag till mig själv.
 
Ikväll blir det ingen träning men dock handlande av matvaror. Det kan ju vara som ett mindre träningspass på lönedagen. Kylen, frysen och skåpen ekar tomma och ska jag kunna hålla mig skapligt nyttig så måste det finnas nyttiga alternativ hemma. Jag har bett Alida som är hemma i sjuksängen att skriva en matlista. Vi får se vad det kan bli av det.

Ibland så

Kategori: Livet

Idag har det varit tokkörigt på jobbet igen. Asså jag fattar inte hur utstakad vissa vill ha sin framtid. 17 år och redan nu vill bli professor i matematik och sedan 20 frågor på det. Hur mycket lön? Hur lång utbildning? Vad kan man jobba med om jag inte skulle vilja bli professor och vad är det för lön då? Vad är det gör intagningspoäng osv till oändligheten. Stopp säger jag och vill att ungdomarna ska leva lite i nuet.

Invägning- vecka 2

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Nu har jag dietat en vecka och jag är otroligt förvånad över resultatet! 1.6 kilo ner. På en vecka. Trots fusk i helgen. Jag är glad. Dock är jag lite besviken på mig själv för att jag sov vidare när klockan ringde för morgonpromenad. Så jädra kallt! Blir att ta med gymkläder till jobbet och studsa förbi gymmet innan jag går hem.

Inte sant!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Det är ju faan inte sant! Jag känner mig tjock i halsen och det kliar i öronen och bihålorna. Jag ska ju ha en fullspäckad träningsvecka. Tänker sova senast 22:30 ikväll och vara frisk imorgon och ta min långpromenad. Så dä så.

Vikten vs Helgen

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Imorgonbitti ska jag väga mig efter en veckas kaloriräknande. Vardagarna har gått över förväntan men ack, denna helg. Please snälla Gud, ge mig lite karaktär! Röda staplar fredag, lördag och söndag är inte bra. Jag mår illa på mig själv men imorgon kör jag stenhårt igen. Jag tänkte kickstarta veckan med en promenad men jag har lärt mig av mina misstag och tänker ta det svinlugnt så mina benhinnor orkar bära denna tunga kropp.

Stör mig

Kategori: Livet

Det finns nog inget mer i hela världen som stör mig mer än särskrivning. Jag vet att det är skitfånigt att bli upprörd av lite ord. Men. När man skriver isär ord så får ju ofta meningen en helt annan betydelse. Jag använder ofta egna konstiga ord och meningar och jag kan tänka mig att några upprörs över mitt sätt att skriva. Det är okey. Ofta skriver jag medvetet lite konstigt för jag tycker det blir fint. Särskriva kan dock aldrig bli fint. Bara fel. Och fult.

Aw och dää

Kategori: Livet

Direkt efter ett skittråkigt möte på jobbet begav jag mig till bästa herr och fru Z som hade dukat upp till en after work! Min nyttiga vecka gjorde så vinet slog till rejält. Snurr i bollen är bara förnamnet. Men riktigt trevligt att träffa alla vänner var det. Slocknade som ett nyammat barn innan 23 så det höga vinintaget var som bortblåst när klockan ringde 08:00. Idag har fotbollsmamman kollat match i regnet. Tur att spelet värmde och att man gick åka hem med en vinst.

Kbt

Kategori: Livet

Måste ta lite KTB-timmar snart. Det var skitjobbigt att köra från Linköping idag och då regnade det inte ens. Men bilen var nästan på väg att blåsa bort. Jag upplevde vindkänsligheten värre än annars så jag kanske måste kolla däcken eller något. (När jag säger att jag borde kolla däcken så menar jag ju givetvis att jag frågar någon dom kan kolla alternativt glömmer bort det och kommer på det nästa gång jag håller på att blåsa bort). Istället för en KBT-terapeut så ringde jag min mamma när jag hade nått halvvägs hem. Hon fick prata lite lugnt med sin dotter tills pulsen var normal igen. Hur som helst var Linköpingsbedöket roligt. Jag har flyttat stockar, kollat på skogsmaskiner och arrangerat blomster.

Kör barra

Kategori: Livet

Idag ska jag ta lilla Barbro till Linköping på en jobbgrej. Jag ska kolla in ett gymnasium som har skogsarbete, hästskötsel och sådant som specialisering. Vi ska visst få vara lite i skogen med så jag hoppas att solen kommer fram och värmer oss lite. Direkt efter det ska jag jobba på mitt gamla jobb ett par timmar. Cash is king som ni vet och vad gör man inte för ett par hundralappar. Jag hoppas att det blir ett par jobbtillfällen till innan månaden är slut så det märks i pluskan. Jajamen, kör barra!

Lätt värt

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Spinningen gjorde så jag kunde äta några fler kalorier idag. Lätt värt. Lätt värt att gå hem och dricka en nutriletteshake på lunch också. Den där lite halvträliga lunchen gjorde så jag kunde käka ungsrostad potatis nu ikväll. Och ändå ha kalorier kvar. Som sagt. Lätt värt!

Tidigt

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

När klockan ringde 05:25 så var det inte med glädje jag skuttade upp utan jag fick använda ren och skär vilja. Spinning är jobbigt som det är och ett morgonpass är skitjobbigt. Men bra. Nu har jag snyggkroppen i sikte och bara kör.

Lära mig i år

Kategori: Livet

När jag var liten så var jag otroligt petig med mat. Jag åt inte sås. Inte ens köttfärssås. Helst inte potatis, inga kanter på smörgåsarna, inte svamp, vitlök, oliver eller sill. Inte heller ägg, majonäs, räkor eller leverpastej. Ja, listan kan göras hur lång som helst. För några år sedan bestämde jag mig för att lära mig äta sådant som jag inte ännu lärt mig att äta. Jag började med svamp och det gick över förväntan bra. Första gångerna smakade det skit men efter ett tag gick det bätre och bättre. Nu älskar jag svamp. Året därpå blev det oliver. Samma sak där. Nu älskar jag oliver. Sill har jag haft som mission något år men det gick inte lika bra. Jovisst, jag kan äta en eller två bitar på midsommar men gott är det inte.
 
Hur som helst. I år, trada da da da, ska jag lära mig och äta keso. Hua, det vrider till sig av avsmak i munnen bara jag tänker på det, men det verkar ju vara en så himla bra sak att äta så jag ska ta mig tusan ge det ett helhjärtat försök!
 
 

Inte kul

Kategori: Livet

Snart 40 år och har finnar som en förbannad tonåring. Vaknade imorse och började nästan skrika när jag såg min spegelbild. En stor blaffa på hakan! Plus smink som glömdes att tvättas bort igår kväll och ett par skapligt mörka ringar runt ögonen. Och vita, nästan blåaktiga kinder. Åh du drake. Inte så man ringer upp Amelia och frågar om de vill ha en stark, vacker kvinna i medelåldern på omslaget. Nae, va. Inte idag.

Schwisss

Kategori: Livet

Om man ska ge den här dagen ett ljud så måste det vara schwiss! Fort som tusan har det gått och inte ens en kaffepaus har jag hunnit med. Konstigt att det kan svänga så fort. I fredags var det toklugnt och idag funderar jag på vad jag har glömt.

Shape up

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Så här ser dagen ut än sålänge på min lilla app i telefonen..

Då var det dags!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Nu har jag startat mitt nya liv för sisådär femtioelfte gången. Startade dagen med invägning och havregrynsgröt. Mitt mål är att trivas med mig själv och att kunna uppvisa snyggkroppen 2.0 på årsdagen av dumpningen. Jag har fem månader på mig och jag tror det är ett realistiskt mål.

Hej söndag

Kategori: Livet

Imorgon är det måndag igen och mitt "nya" liv börjar. Helgen har gått så förbannat fort men jag har hunnit att vara fotbollsmorsa i Wreta Kloster, frossat i massor med god mat med bästa ungen på fredagskvällen och dansat och druckit alkohol med fina tjejer på lördagen. Dagen idag har varit skön och avslappnad.

Citylife

Kategori: Livet

Gamla Råstis never sleeps. Jag gillar att stå och hänga ett slag på ballen om kvällen och lyssna till ungdomarnas skratt som hörs från krogen nedanför. Jag fullkomligt älskar att bo i stan samtidigt som jag ibland, men bara ibland, längtar ut till landet och tystnaden. Jag är så himla tacksam för att jag tog mitt pick och pack och flyttade ifrån den norra förorten jag bodde i förr.

Tiden

Kategori: Livet

Tiden läker alla sår heter det ju. Tvivlar lite faktiskt. Jaja. Idag är det den 14:e igen och det känns ända in i själen. Snälla tiden, kan du se till att göra ditt läkningsjobb nu. Gärna skyndsamt.

-Va?

Kategori: Livet

Hörde jag rätt? Du ville bjucka på en resa? Javisst, varför inte? När åker vi? Men varför ska du ha med dig ditt snickarbälte och vara insmord i olivolja? Nämen oj, nu blev det visst två drömmar i en.

Dagar du minns

Kategori: Livet

Jag längtar efter dagar som ska bli livslånga minnen. Nya upplevelser som kan byta ut de minnen jag bär på idag. Oj vad djupt det lät, men det är så det känns. Dock väljer jag (i motsats till för bara några veckor sedan) att tänka att jag faktiskt tror attt jag kommer uppleva något bra framöver.
 
Trots att jag känner mig nedstämd så gror det ändå något slags hopp djupt där inne i hjärtroten. Det kommer bli bra. Livet DeLuxe vågar jag inte tänka på men ändå!
 
Nu till min tacksamhet för dagen. Jag har varit dålig på att skriva vad jag är tacksam för just idag..
 
Jag är tacksam för att det går att göra tidsinställda inlägg på bloggen. Jag kan alltså skriva ett inlägg och välja när det ska publiceras. Som typ nu. Detta skriver jag innan jobbet men väljer att publicera det framåt eftermiddagen. Ibland skriver jag flera inägg på raken och portionerar ut dem så det inte ska bli världshistoriens längsta.. Smart tycker jag.

SPIKAT OCH KLART- Igen!

Kategori: Livet

Så. Nu är det bestämt. Jag börjar vandra längs snyggkroppsvägen på måndag. Då har jag även bestämt att jag ska vara frisk så jag kan träna. Nu är det bara hosta kvar som tur är. (Undrar hur många gånger jag har startat en viktnedgång) Någon gång under veckan ska jag försöka hinna med att göra ett Excel-dokument där jag kan skriva in vikt och (förhoppningsvis) viktnedgång. Shape up-appen kommer få fungera som min viktcoach och jag tror det blir bra. Då får jag äta lite vad jag vill men inte HUR MYCKET jag vill. Och se direkt i telefonen hur mycket extra jag kan unna mig när jag tränar.

Som en extra hjälp kommer jag under söndagen skapa en ny kategori på bloggen. Den kommer heta ”vägen mot snyggkroppen 2.0”.  Där kommer ni kunna följa mina med- och motgångar men jag kommer inte skriva ut min startvikt. MEN. Jag kan säga så pass mycket att jag väger ungefär lika mycket som när jag var gravid i nionde månaden och det mina vänner var inte lite. En eller ett par tjockisbilder kan jag nog bjussa på iallfall.

Jag vet att det låter som om jag tycker att min kropp och vikt är hela jag. Det vet jag att det inte är. Jag är trevlig, skojig ..OCH så är jag bra på att göra saker och ting mysigt. Men jag känner inte igen mig själv när jag går förbi en spegel och jag tror inte det hjälper mig att flytta fokus. Jag är verkligen inte ute efter att bli svinsmal för jag tror (vet) att ” The days are gone”, men jag vill kunna ta på mig mina finkläder och må skapligt.

Jag skriver och därför finns jag

Kategori: Livet

Ja, det är lite dubbelbottnat det här med att skriva en blogg. Jag vänder ju ut och in på mitt innersta och ändå så finns det vissa saker som jag undviker att skriva. Det jag skriver är för mig själv, men jag kan ändå inte sticka under stol med att jag gillar när jag ser att läsarmängden ökar och jag får respons på det jag skriver. Nu är ju inte jag helt puckad (faktiskt) så jag vet att det jag skriver här har väldigt skiftande kvalitét. Ibland kan jag bli riktigt stolt över ett inlägg för att det blev så bra men för det mesta är det bara dravel. Men det är mitt dravel som gör att jag mår bra. Eller nja, kanske inte bra men iallafall bättre. Bloggen är som min samtalsterapeut, men jag tänker ibland att det kanske finns de som också mår bra av att få känna igen sig i någon annans liv. Och då är ju det bra. På seansen som jag var på förra veckan sa mediet (mediumet?) att jag har förmågan att ge heeling. Kanske kan min blogg vara heeling för vissa. Det handlar ju om att ge. Och jag ger av mig själv.

Jag har några skrivaridéer som jag håller på att fila på. Jag är verkligen inte någon författartalang men just det som jag har i tanken kräver nog inte det heller.  Jag tror det räcker att man duger.. Och hör och häpna. Jag tror jag duger!

Nope

Kategori: Livet

Det blev ingen step på gymmet idag. Jag hostar fortfarande och jag vill inte riskera att må dåligt igen. Alida hade heller ingen träning ikväll så vi har passat på att köra värsta fredagsmyset så här på tisdagen. Klyftpotatis gjord på bakpotatis och helstekt fläskfilé. Och så fotboll på det! Nästan en perfekt kväll. Jag provade Alidas hästhuvud som hon ska ha på sig på en fest framöver. Vi skrattade ganska mycket.

Märkligt

Kategori: Livet

Jag har börjat gå upp lite tidigare på morgonen nu. Det beror på att jag är en liten hönsmamma som vill kolla så ungen kommer upp och kommer iväg till tåget i rätt tid. Det bara skriker curlingmorsa. Trots att jag kommer upp så mycket tidigare så stressar jag galen iallafall när klockan närmar sig börjajobbatid. Morgon-TV är ju så mysigt så jag sitter liksom alltid lite för länge och vips så har jag bara 20 minuter på mig att fixa och greja och stressa iväg. DUMT!

Kanske, kanske inte

Kategori: Livet

Surfade runt på blocket förut och hittade en liten husvagn för endast 17 500. Gullig tycker jag. Ska låta den ligga till sig ett tag där och fundera lite om det kan vara ett alternativ till min skörgårdsdröm..

Vilken metod?

Kategori: Livet

Jag är fortfarande förkyld men jag tror att det går åt rätt håll nu iallfall. Jag har en hemsk rethosta som säkert retar upp varenda kotte på kontoret och inte bara min hals. Stackars medmänniskor. Den här hostan gör mig ganska trött och det är inte tal om någon träning än så länge. Det är tråkigt eftersom jag faktiskt känner mig skapligt träningsmotiverad. Imorgon är det Step med bästa intruktören Ullis så jag hoppas att jag är fit for fight tills dess.
 
Sedan måste jag bestämma mig för vilken diet jag ska hänge mig åt? Jag är trött på att dra omkring på massa överflödiga kilon och ha byxor och skjortor som stramar åt på fel ställen. Helst skulle jag vilja lägga in mig på en operation. Kvick fix, boom, boom, klart- smal! Men till och med jag fattar att det inte fungerar så. Så nu håller jag på och överväger och velar mellan GI, LCHF, Viktväktarna, Viktklubb, soppdiet eller bara ta bort fett och kolhydrater i så stor utsträckning det vara går. Jag vet inte. Jag tror att alla dieter fungerar om jag bara är tuff, hård och har en vilja av stål. Det är inte bara ett par tre kilon det handlar om utan snarare 15, 20 så det gäller att välja en diet jag tror jag kan hålla mig till tills jag når målvikt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grimlund

Kategori: Livet

Äntligen (eller kanske inte för jag har ju så svårt att stänga av) har tv3 kommit med en gratisapp till telefonen så nu kan man ligga och glo på Lyxfällan i bingen. Så fin han är den dära Grimlundaren.. Kom hit med en budgettavla och skäll på mig.

Såja

Kategori: Livet

Det blev lite partaj igår iallafall. Jag och några tjejor satt och vinade och snicksnackade lite och tog sedan en sväng till Ardor. När de andra tjejerna ville fortsätta svira på nattklubb tackade tanten för sig. När jag vaknade imorse slog jag ihop mina händer i en djup bön. Tröttmössan var på och jag ville inte ens tänka på hur trött jag hade varit om jag följt med. Eftermiddagen har tillbringats på en fotbollsplan mitt ute i ingenstans där jag fick se City vinna över Kuddby med 3-7. Jag träffade min föredetta svägerska och svåger där och det utlöste lite känslor jag inte var beredd på. Usch och fy! När i helvete ska man få bli hel och bara må bra?

Grattis

Kategori: Livet

Svårt att ta in att min lilla tjej ska spela fotboll i division 2 nästa år. Ja, eller iallafall hennes lag. Nu gäller det för flickan att hålla sig hel och frisk och fortsätta att utvecklas fotbollsmässigt. Jag är inte hel och frisk. Lite trasig på insidan fortfarande är jag fortfarande men jag har dessutom dragit på mig en förkylning from hell. Jag vill inte! Jag är lite, lite sugen på att partaja ikväll så nu ska jag ta en kaffe och baileys och kanske en stödvila så får vi se. Måste som bekant flytta fokus och kanske kan lite dans och alkohol vara bra ingredienser för just det.

Men, hallå?!

Kategori: Livet

Slog upp NT.se på lunchen och kollade lite som vanligt. Blir förbannad över alla skjutningar som är i och runt stan och det faktum att vi i Norrpan måste ha Sveriges sämsta kriminella människor. Ja, inte kan de skjuta iallafall. De träffar ju bara halft om haft. Och så blir det vendetta och nya skjutningar men ingen dör så håller det på. Om och om igen. Nej, ut med asen på en åker och låt dem skjuta sönder varandra. Utan inblandning av polis och långt ifrån civila.
 
Nu var det egentligen inte det jag skulle ta upp.. Back 2 NT.se. Norrköping har bestämt att satsa på en stor musikfestival till nästa år och jag tycker det är en helt underbar idé. Tills idag. HUR TÄNKER DE NÄR DE LÄGGER FESTIVALEN SAMTIDIGT SOM PEACE AND LOVE?? Har väldans svårt att tro att vi ska kunna konkurrera med en så stor och inarbetad festival som Peace and love. P & L sålde 48 621 biljetter i somras.
 
Ikväll ska det hejas på Norrköping City DFF som kan vara klara till division 2 när slutsignalen ljuder. Ett poäng räcker för avancemang. Alida borde väl kanske vila sitt tråkiga ledband i foten men jag förstår att hon vill vara med. Hur som helst så vägrar jag frysa så ikväll åker vinterjackan med i bilen och så får vi se.

Vad ska man tro?

Kategori: Livet

Jag tror jag fick kontakt med en person från andra sidan på seansen. Jag är inte säker eftersom det var en annan Jenny där som också kände igen beskrivningen på kvinnan som kom.. Mamma.. -Har jag haft ett par röda gummistövlar när jag var liten?

Spännande så jag trillar

Kategori: Livet

 
 
Jag ska hem till en kompis på seans efter jobbet. Jag är pirrig i hela kroppen och vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig. Seanser och andra övernaturliga ting är inget som brukar finnas i min vardag. Dock har jag länge varit intresserad av det övernaturliga och tanken på att besöka en spådam har slagit mig mer än en gång.
 
En redogörelse kommer antagligen ikväll eller imorgon..
 
(bilden är lånad från Kalle Anka.se)
 
 

Huslig som få

Kategori: Livet

Efter jobbet har jag ägnat sisådär 4,5 timmar till att baka surdegsbröd. Tyvärr blev de lite undergräddade men då vet jag att jag måste öka på till nästa gång. Inget jag tjuter över eftersom det far första gången jag bakade så stora bröd. Ångrar även ihjäl mig att jag inte köpte jäskorgar när jag var på marknad i somras. Ska gå och leta på stan någondag. I jäsningsperioderna har jag hunnit tvätta, plocka in och ur diskmaskinen och laga mat.

Noooo

Kategori: Livet

Förkylning, kli i hals, näsa och öron är skit! Jag vill inte vara sjuk. Jag har inte råd att vara sjuk. Tror jag hade lite feber i morse men det är borta nu. Dock har jag ont i kroppen och huvudet. Oj så mycket klagande det bidde. Längtar hem till sängen och duntäcket. Några av mina kollegor åker till Ågelsjön idag och ska stanna till fredag. Jag är otroligt tacksam över att slippa sova i tält.

Om

Kategori: Livet

Om min onepiece hade varit rosa så hade jag sett ut som en överviktig Urcellen Ellen. Kommer ni ihåg henne? Det var hon som berättade om sjukdomar i barnprogrammen för sisådär 30 år sedan. Det gick jättebra att köra step men nu ett par timmar senare känner jag av förkylningen igen. Kanske är det bara matkoma efter en megaportion köttfärssås och makaroner. Hmm. Bäst att sova nu så jag orkar köra morgonspinning imorgon.

Borde kanske inte

Kategori: Livet

..men har ju som bekant svårt att ändra mig om jag väl bestämt mig för något. Förkylningen jag skrev om i förra inlägget är inte bättre. Snarare sämre. Men jag har inte ont i halsen iallafall och det är ju bra. Känner mig lite trött i kroppen och är lite täppt och snorig om vartannat i ena (?!) näsborren. Jaja. Skit i det. Jag ska träna fast jag vet att det kanske inte är så bra. Jag ska försöka ta det lite lugnt. Jag fick nära på hjärtstopp förut när jag sprang uppför trappen på jobbet.
 
Mina kollegor ska iväg till skogen och sova i militärtält i två nätter och tittar man ut genom fönstret så är jag glad att jag slipper det. Fy! På tal om fönster.. Igår hörde mamma och pappa att en glasruta på deras balkong splittrades. Alltså, den höll ihop men den var helt marmorerad av glassplitter. De bor ett par trappor upp så de ringde såklart till värden så de kunde komma och byta ut rutan as soon as possible. Hemska tanke om den hade gått sönder på rikt och rasat ner på någon.. När snubbarna (jag antar att det var snubbar) var där och bytte ruta sa de att någon skjutit på rutan och att det var anledningen till att den var trasig. Skjutit? Så jädra läskigt. Vem vill skjuta på ett fönster sådär?
 
 
 
 
 

Gameday

Kategori: Livet

City spelade match mot eneby igår på saltängen. City vann men Alida fick en skadad fot. Skit! Hoppas den inte sätter käppar i hjulet för henne nu när hon äntligen fått lite flow i spelet. Det går inte att vara borta flera träningar.. Jag fortsätter med mitt försök till fokusflytt efter helgens frosseri. Idag är det ett step-pass som står på agendan. Detta trots en annalkande förkylning. Våga vägra sjukdom! Atscho på den.

Inte 23 längre

Kategori: Livet

Efter en helg i festens tecken har jag varit slöare än någonsin idag. Men oj vilken skiva herr och fru P bjöd på. Alida spelade match klockan 11:00 i förmiddags men det var stört omöjligt för mig att ta mig dit. Att jag kom i väg till affären framåt kvällen är ett under. Idag har jag roat mig med att ligga i soffan och kollat film och tv-serier, legat i sängen och kollat facebook och NT.se. Titta vad såg... Hur sjukt som helst! Sista meningen är bäst. "Det ville hon inte "