Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Hoppas på en snöfri helg

Kategori: Livet

Och så var det dags att få handsvett och börja planera hur man ska komma från och till saker igen. Finns det buss, tåg eller kanske spånka? Jag kan ju ta bilen. Om det inte är halt. Eller om det inte snöar. Eller om det finns risk för att det ska börja snöa. Eller bli halt. Ja, ni hör ju. Det tar så himla mycket tid att hålla på och noja och planera och ändra så att det enklaste är att bara stanna hemma. Eller bara bestämma saker som finns på gångavstånd.
 
Nu håller jag på och nojar för på lördag då Alida har fotbollsturnering i Skärblacka. Hallå? Det kommer ju antagligen vara halt och kanske tilloch med snö! Men just fotboll är ju svårt att prioritera bort.
 
Annars då? Jo, jag har som jag trodde haft en riktigt tuff vecka. Det har varit långa, långa dagar och mitt hem och min träning (som jag sa att jag skulle komma igång med denna vecka) har blivit lite eftersatta. Idag blir det till att göra röjet så man kan känna sig lite lugn. Jag får besök i helgen och det ser jag fram emot. Besöket kommer dock inte umgås med mig så mycket då han ska på julbord (läs; fest) på fredagen och antagligen sladda in framåt natten. Sedan vet jag faktiskt inte vad som händer på lördag (förutom fotboll då). En sak som är säker är att det kommer bli ett glas vin eller två.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: