Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Trevlans Jul och dää

Kategori: Livet

Jag tog mig lite sovis imorse och det var skönt. Det var lite irriterande att jag vaknade ganska pigg vid 6-hugget men jag lyckades tvinga mig till ett par timmars sömn till. 

Istället för julklapp till mor och far gick jag till Konsum (två gånger för att jag har minne som en guldfisk) och köpte grejer så jag kunde göra min berömda skagenröra. Jag köpte även lite goda ostar. Som jag förövrigt tog med mig hem igen för vi var så himla mätta efter julmaten. 

Hur som helst så var det en lugn och skön julafton men jag måste säga att jag saknade min syster med familj otroligt mycket. Som tur är så lämnade de en liten gullig familjemedlem hemma. Lilla Pepsi. Kolla.. 

Jag hade verkligen inte väntat mig så fina julisar som jag fick i och med att jag redan cashat in en biljett till Metallica i vår. Det bästa var nog en brännare. Och ett jättehäftigt duschdraperi. Nu har jag slappat i soffan med ost och kex och nu blir det en god bok i den nybäddade sängen. Och så är det ledigt imorgon igen. Och det betyder ännu en sovmorgon. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: