Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Har guldfiskminne!

Kategori: Livet

Jag skulle ha frågat chefen om jag fick låna lite vinglas på jobbet idag.. Det glömde jag såklart! Imorgon ska jag till min andra arbetsplats och där törs jag inte låna glas. Skit också! TänkTänkTänk Cederlundskan och tänk igen.

Grannarna varnade.

Kategori: Livet

Så där ja!

Snäll unge

Kategori: Livet

Igår åkte jag iväg för att inhandla alla grejer som behövs på lördag. Vilken tur att min lilla unge ville/kunde/orkade hänga med. Efter mycket velande fram and tillbacko så hade jag bestämt vilket vin som skulle serveras.. Och så var det slut. Jag får alltså åka till systemet ikväll med. När jag kom hem så blev det köttfärsspettsmaking. När jag har gjort alla så kommer jag på att 2 personer är laktosintolleranta och den ena verkar vara väldigt känslig. Vet inte om jag hinner göra fler utan grädde, så hon kanske får nöja sig med kycklingspett. Nu ligger köttfärsspetten i frysen och längtar nästan lika mycket dom mig tills på lördag.

Det gror!

Kategori: Livet

Min chili har börjat komma upp! Så häftigt. Jag hoppas verkligen jag orkar hålla i och ta hand om de små liven tills de sitter i egna krukor. Och sedan hela sommaren.

Men asså?!

Kategori: Livet

Det här med linser. Vissa dagar går det jättefort och lätt att stoppa in dem i ögon.. Andra dagar, som idag, tar det en hel evighet. Mitt högeröga var rött som hos en blodhund innan jag var klar och jag funderade på att ge upp mer än en gång. Tillslut satt de på plats iallafall men jag undrar ju när i hellskotta jag ska lära mig? Jag har börjat gilla mig själv utan brickor och det är ju ett framsteg.

Trevlans

Kategori: Livet

Ikväll hade vi en liten arbetslagsträff. Det var mest trevligt men lite jobb hann vi med. Finpizza och finvin ihop med värdens goda chokladfondant. Jo, det där med snyggkroppen går ju bra..

Snälla

Kategori: Livet

Håll en tumme eller två för mig idag. Jag behöver det verkligen!!

Lööön

Kategori: Livet

Idag har jag varit och handlat en födelsedagspresent till min älskade syster. Hon får inte veta vad det är förrän den 12 april men jag tror det kommer falla henne på läppen! Nu är ju presenten lite sen (hon fyllde år den 11 januari) men ändå. Den här grejen är värd att väntas på.

Vill bara leka mer!

Kategori: Livet

Jag hoppas att ni lyssnade på klippet jag lade upp igår och njöt! Älskade Kaah är tillbaka. Sveriges Prince, soulkungen över alla. Hur som..
 
Ikväll ska jag ge mig i väg för att handla lite dryckesgrejer inför mitt tokstora poolparty på lördag. Min fina vän (och bloggkollega) Kiki följer med mig och det tycker jag är mycket vänligt. Det ska bli så himla kul med poolparty men ack så trångt det kommer vara i min lägenhet. Och varmt. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Flera av de som kommer har aldrig träffats och det tycker jag är lite spännande men skoj. Jag har inte riktigt bestämt vad jag ska bjuda på för mat men det måste ju bli något som är ganska enkelt för jag vägrar tillbringa hela kvällen i köket. 
 
Här är poolen.. Den ska nog rymma 16 vackra tjejer iallafall..
 

TillbaKaah

Kategori: Livet

Papi!

Kategori: Livet

Nu har jag pratat med min älskade lilla Papi i telefonen. Det var nästan så det kom ett par tårar. Han har det bra på sjukhuset men man hör ändå att han är lite påverkad av situationen men konstigt vore det ju annars. Stackars fina Papi. Här nedan kommer ett fint litet kort på honom. Det är från i julas när han var sminkdocka åt min systerdotter. Tjusigt värre.

Fotboll och dää

Kategori: Livet

Igår skulle jag degat i soffan för att vara värsta pigga fotbollsmorsan hela dagen idag. Den hemgjorda pizzan var nästan klar när vännerna sms:ade och frågade om jag och Alida ville hänga med på middag till O'learys. Det ville vi och det var gott. Efter middagen gick jag och mötte upp andra fina vänner på bishop men där var jag duktig och drack cola. 07:00 ringde klockan och boom, boom så var det dags för fotboll. Två sköna vinster har jag sett men nu är jag hemma och ska ta en stödvila. Nästa match är 18:00. Långa pausar alltså. Det är jobbigt men otroligt roligt att vara fotbollsmorsa!

Puuuh

Kategori: Livet

Nu har Papi opererats där borta på andra sidan jordklotet. Läkaren säger att det har gått bra och jag drar en suck av lättnad. Även om vården i Thailand är helt enorm och sjukhuset ser ut som ett hotell så här jag glad över den sjukvård vi har i Sverige. Mamma berättade att det kostade 44 000 kronor för att pappa skulle bli opererad. Ja, de får tillbaka pengarna när han blir utskriven men ändå. Hur många människor har de där pengarna på kontot? Nu längtar jag efter att få prata med min kära Papi!

Jag blir galen!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Hostar och känner mig lite dassig igen. Dessutom har ju skolan inte bjudit på lunch den här veckan vilket har resulterat i köpmat TVÅ gånger. Jag valde inte sallad. Enough said. Jag vill träna hårt och äta nyttigt. Funderar faktiskt på att köra en lite modifierad version av fettförbränningsdieten från och med måndag. Det passar mig att äta strikt i veckan och köra på en frossardag på lördagen. Nu vill jag bara bli frisk och komma in i träningsrutinerna igen.

Trött

Kategori: Livet

Supertrött galen är jag. Nu ska jag snart packa ihop och ta sportlov. En dag var allt jag hade råd med men ändå. Så jädra nice att få sovmorgon imorgon. Helst då jag inte får sovis varken på lördag eller söndag. Det är nämligen dags för fotbollsmorsan att göra entré igen. Men. Det ska bli kul. Vi var hos ortopeden med Alidas onda knä och han trodde att det kunde ha att göra med att hon växte för fort?! Men för att utesluta andra skador så ska hon röntgas om cirka två veckor. Jag hoppas såklart att det vara är växtvärk.

Otur!

Kategori: Livet

Vaknade och läste mina mail som vanligt och idag var det ingen rolig historia! Pappa har ramlat. I Thailand. På ett hårt klinkersgolv. Nu ligger han på sjukhus med en bruten höft. Gamle gubben. Enligt mamma mår han efter omständigheterna bra men ändå. Jag vill vara hos Papi.

Idag är en bra dag!

Kategori: Livet

Vissa dagar är bättre än andra. Idag är en bra dag. Helt utan anledning egentligen. Jag fick komplimanger på jobbet. Inte för hur jag ser ut eller hur jag är utan för att jag tydligen skriver bra mötesprotokoll. Jag blev jätteglad och tänker att jag måste pass it on. Säga bra och snälla saker när någon gör något bra. Bli bättre på att uppmuntra och uppmärksamma. När jag kom hem hade jag fortfarande energi kvar så jag fortsatte att städa min lägga, handla upp de sista kronorna och plantera. Jag fick frön av en kollega för ett par veckor sedan och nu är de äntligen i jorden. Jag har nästan aldrig planterat något så jag hoppas fröna blir till de fina chilifrukter som var på påsen.

Snyggkroppen?

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Hur lätt är det att vandra mot snyggkroppen när en äcklig infektion (eller vad det är) har invaderat mig? Jag hade planerat ett träningspass om dan den här veckan men efter hur jag mår blir det nog noll. Inte bra! Ska försöka göra några hemmaövningar så jag inte tappar helt.

Fräscha upp sig lite

Kategori: Livet

I brist på annat att läsa så blir det kompetensbaserad personalstrategi ikväll. Man vet aldrig när man kan behöva det igen. Jag har ju har lagt ungefär en kvarts miljon på min utbildning så vill jag ju inte glömma allt. Bra att jag inte har sålt all min kurslitteratur.

Lite kul faktiskt..

Kategori: Livet

..att jag särskrev i mitt förra inlägg! Jag som avskyr det. Jag som kan störa ihjäl mig på sånt. Fika besök.. Det skulle ju naturligtvis vara fikabesök. Punkt!

Ge mig styrka!

Kategori: Livet

Att orka med mig själv. Jag behöver förändring i mitt liv och jag önskar att så sker inom en snar framtid.
 
Förutom det så behöver jag styrka för att klara sista veckan tills jag får lön. Pankast i kommunen är jag. Igår pantade jag våra flaskor och handlade. Men. Om man tänker på allt jag har gjort och införskaffat den här månaden så har faktiskt stålarna räckt långt och det är skönt att få konsumera lite ibland. Det var länge sedan. 
 
Jag har köpt nya glasögon och nya linser. I garderoben huserar nu ett par nya jeans, två nya skjortor, två nya behåar och en ny tröja. Jag har stöttat Alida med en halv jacka och säkert en miljard fika besök, klippt mig och har hunnit med flera krogsvängar och ett par mysluncher. Jag är nöjd även om det blir lite tajt sista veckan. 
 
 

Vad hände

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Till middag ikväll körde jag på en konstig dietmix. Massor med kolhydrater i form av spagetti. Ihop med köttfärssås med matlagningsgrädde och crème fraîche. Och så lite ost på toppen. Ingen fettförbränningsdiet idag inte, alltså. För att göra det hela än värre så åt jag alldeles för mycket. Så mycket så jag knappt kunde sitta upprätt efter. Varför gör jag så här mot mig själv? Jag ska ju nå snyggkroppen till sommaren? Imorgon är en annan dag och dää!

Halvbra

Kategori: Livet

Lite sjukdom och pankhet hindrade inte singeltanten från att träffa vänner. När jag hämtade Alida efter hennes A-lagsdebut så körde jag henne direkt till hennes kompis. Forever alone alltså så jag tvättade av kroppen lite snabbt och skyndade till O'learys där de andra var. Hade verkligen inte råd. Egentligen. Ibland måste man dock tulla lite på reglerna för att man ska må bra. Det blev en bra kväll.

Sjuker

Kategori: Livet

Fortfarande ganska sjuk men inte så febrig. Eller det vet jag ju inte riktigt eftersom jag knaprar piller. Hur som helst så är jag på mitt extrajobb nu och det går bra. Jag hade nog inte kunnat jobba på mitt vanliga jobb men här händer det som tur är inte så mycket idag. Ikväll blir det lugna gatan och jobba på att kurera mig.

Revange

Kategori: Livet

Idag blir min första sjukdag på över två år.. Dock ska jag in till jobbet ett par timmar för att hjälpa de sista ungdomarna med sitt val till gymnasiet. Kul och dää. Något som är kul på riktigt är att Alida ska hänga med A-laget till Eskilstuna för att spela träningsmatch på lördag. Imorgon alltså. När hon tränade i tisdags så höll a-laget till på den andra träningshalvan och efter en stund så kom den assisterande tränaren över och plockade in henne för lite smålagsspel med dem. De lite äldre spelarna och den assisterande tränaren blev imponerade av vad de såg (enligt hennes tränare) och igår kom inbjudan till träningsmatch. Inte så troligt att det blir så mycket speltid men ändå coolt. Ungen blev iallafall glad och när ungen är glad är ju såklart mamin glad. Heja Alida och allt det där!

Inte vad jag behövde!

Kategori: Livet

Den här jävla skitdagen blev värre än jag trodde. Fast på ett annat sätt. Jag är sjuk. Hostar, nyser och har huvudvärk. Jag hade liksom räknat med hjärtesorg men inte det här! Som nu alla säkert kommer ihåg så var det ju på den här lilla speciella dagen för ett år sedan som jag blev dumpad. Det har varit skapligt jobbigt att se alla äckligt gulliga statusuppdateringar Facebook idag men det här, den här vidriga hostan, är 1 miljard gånger jobbigare. Men värst av allt är att jag var tvungen att säga ifrån om att träffa min vän ikväll. Hon ville ta med mig ut för att jag inte skulle sitta här ensam och älta. Det tyckte jag var omtänksamt.

Så dä så!

Kategori: Livet

Jag trodde att jag skulle ligga i fosterställning på en hundfilt idag. Det gör jag inte och det är bra!

Till Mami

Kategori: Livet

Här kommer bilden på min nya frippa, Mami. Jag har fått tofs-förbud för mitt hår har gått av efter att jag har haft det uppsatt så mycket. Det blev kort men fint, tycker jag. Och förhoppningsvis friskt.

Försent!

Kategori: Livet

Jag kom försent till jobbet imorse. Knappt 6 minuter men ändå. Vi har morgonmöte på morgonen och då är det extra jobbigt. Jag ringde iochförsig och sa att jag skulle bli sen men ändå! Jag hatar att vara sen. Varför? Jo, jag hade ett litet linsproblem. De gick bara inte och ju mer stressad jag blev desto svårare blev det ju. Tillslut gick de i men i ena ögat måste jag fått in något mer. Det störtrann tårar och svedde galen. Nu är det bra. Och jag är glad. Om några timmar ska jag gå och klippa mig. Jag har egentligen inte råd men jag måste. Måste bli fin.

Asså nej!

Kategori: Livet

Fettisdagen och jag åt ingen semla på jobbet. Ja, eller iallafall inte på mitt vanliga jobb. Här på mitt extrajobb bjöds det på semletårta och jag kunde inte motstå en liten, liten bit. Men och andra sidan åt jag ingen middag. Jag vet att det inte är bra men nu blev det så idag. Snart ska jag gå hem och sova, rossla och hosta.

Måste bara framhäva mig själv lite..

Kategori: Livet

Varför då undrar du! Jo, jag mätte mitt lilla (hrumf) midjemått idag. Jag är stolt över att kunna berätta att jag har tappat 2, TVÅ, centimeter till. Heja mig och allt det där.
 
Det känns verkligen som en seger att jag är så himla nära normalvikt både i kilon och i mått mätt. Om två dagar (på alla hjärtans dag) så är det prick ett år sedan jag blev dumpad. Slängd till vilddjuren som ville äta upp och förgifta mitt sinne. Tanken var ju från början att jag skulle vara i mitt livs form till den dagen ett år senare. Men. Livet och mitt otroligt dåliga mående kom i mellan. Jag tränade som en tok men gick liksom inte ner. Nu när jag (kors i taket) mår så himla mycket bättre så börjar det äntligen hända grejer.
 
Kanske, kanske kan jag vara i mitt livs form till sommaren istället. Jag flyttar målen och det är okey.
 
 
Jag bestämmer över min kropp och den ska ta mig tusan vara snygg i sommar! 

Kliar

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Ja, det kliar i halsen och rosslar i rören. Men. Jag vägde mig imorse och jag blev förvånad och glad över att jag nu har gått ner det där kilot som jag gick upp efter ha slutat med dieten. Jag kan ju inte träna så mycket den här veckan på grund av massor jobb men det gör ju inget nu om jag ändå håller på att bli sjuk. Blir att vila sig i form helt enkelt. Här kommer en liten avslappnad ego-pic från mitt lilla kvällskontor

Tröttare än tröttast

Kategori: Livet

Nu kommer här världens kanske tråkigaste inlägg. Jag är så trött så jag knappt vet jag heter. Jag vill bara gå och lägga mig och tror nog jag skulle somna som en liten bäbis typ vart som helst. Jag känner mig oinspirerad och tråkig och vill helst bara säga upp mig från livet. 
 
Vilken jädra dubbelotur att jag ska jobba på mitt gamla jobb ikväll. Jag som bara vill sova.Jag som inte har varit och veckohandlat. Jag som inte tvättat tillräckligt. Jag som borde ha städat igår. 
 
Resten av dagen ska jag ta på mig mitt inre leende och låtsas vara glad och nöjd. Kanske kan leendet sprida sig så att hjärnan tror att jag är lycklig och sedan blir jag det. Ja, så får jag göra!
 
 
Go´och Glá och dää. 

Fäääst

Kategori: Livet

Söndagar är jobbiga för partypinglor. Just saying. Over and out.

Älskade lördag

Kategori: Livet

Vaknade ganska tidigt för att vara jag. Knallade upp till stan när det snöade som mest och Norrköping låg spöklikt stilla. Jag tog mig tid och stannade till i strömsparken och tittade på det som ska bli laxtrappa och Gud vet allt. Jag tror iallafall att det kommer bli fint. Jag handlade ett par klädesplagg, mötte upp dottern och köpte fotbollsskor som kostade som en halv sista minutenresa. Trotts 500 kronor rabatt. Vi gick till bästa lördagshaket O'learys för ett glas vin (fanta för barnet) och lite tilltugg. Där mötte vi bästa paret Z och jag fick en inbjudan till mys nästa torsdag. The day from hell. Vissa kallar den Alla hjärtans dag. Nu har jag färgat håret och ska snart göra mig redo för middag. Än så länge rockar den här dagen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3558216/images/2013/pic_51166885e087c31792312b59.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3558216/images/2013/pic_51166885e087c31792312b59.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3558216/images/2013/pic_51167c8ee087c3179fe95a3b.jpg" class="image">

Schwisch

Kategori: Livet

I måndags trodde jag aldrig veckan skulle ta slut. Idag är jag förvånad över att det redan är fredag! Helg och helt ledig. För andra helgen i rad. Efter mitt intensiva jobbande förra månaden känns det nästan lite konstigt. Det kommer dock gå över redan på måndag för då checkar jag in på mitt gamla jobb en kvart efter jag slutat på mitt vanliga. Lika samma på tisdagen och sedan lite lördagsjobb på det. Pengar är Kung och allt det där. På grund av mitt jobbande har jag kunnat (och kommer) unna mig flera roliga saker och jag älskar't. Ikväll blir det till exempel en liten aw och nästa vecka en klippning. Just idag är jag stark. Just idag mår jag bra!

Ända in i kaklet!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Klockan ringde riktigt tidigt idag och jag kände efter om jag inte hade lite huvudet eller kanske var lite snorig. Icke! Bara att pallra sig iväg till gymmet. Väl där satt vi en ganska stor grupp och väntade på spinninginstruktören. Som aldrig verkade komma. Det var en besviken skara som anade att vi skulle få vara träningslösa denna morgon. Men. Då träder en vardagshjälte upp på scenen och tar tag i situationen. En deltagare som var där, likdom vi, för att få träna. Det märktes att det inte var första gången hon ledde ett pass. Jag och alla morgonmotionärer var väldigt tacksamma för att någon tog hand om oss! Så jädra modigt och kul.

Yes!

Kategori: Livet

Mina linser kom för några dagar sedan men jag har inte haft tid att hämta ut dem. Det ska jag göra imorgon ta mig tusan! Så jädra gött det känns att jag redan slantat för dem också. Barra att hämta ut och köra på. Jag ska hem till fina vänner på middag på lördag och vem vet.. Det kanske blir party?

Blandar och ger!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Idag firades det med tårta på jobbet och den var då himla fin så jag kunde inte motstå en liten, liten bit. Jag balanserade upp den lilla biten genom att stressa iväg till gymmet och köra ett core-pass. Aj! Att träna med träningsvärk är svårt. Det blir antagligen ännu svårare imorgon. Då står det spinning i träningskalendern. Klockan 06:40 drar instruktören igång. Det är tidigt.

Kolla Mami

Kategori: Livet

I förrgår var det värsta snökaoset här. Och jag tog bilen för att skjutsa Alida. Även i natt var jag ute och rattade Barbro. Är jag inte duktig?

Funktionell träning

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Hejsan hoppsan och allt det där! Om jag redan nu darrar i armarna efter träningspasset så törs jag inte ens tänka på hur det kommer att kännas imorgon. Och i övermorgon. Men imorgon har jag ett nytt pass inbokat och musklerna ska trimmas ytterligare. Det ska bli så skönt att komma in i träningsrutinerna igen. Få det där efterlängtade endorfinet pumpandes i systemet. Första veckorna är alltid jobbigast så jag hoppas att jag orkar hålla i. Redan nästa vecka kommer det bli skit med träningen för jag ska jobba extra på mitt gamla jobb ett par kvällar och så ett föräldramöte på det. Ska se om jag kanske kan hinna iväg på morgon- eller lunchträning istället. Så får det bli. Förhoppningsvis.

Fotbollskväll

Kategori: Livet

För lilla mig blir det framför TV:n. För den lilla skitungen Alida så blir det live. På nya Friends Arena. Jag skulle också vilja vara där och se Zlatan och Messi mötas. Eller ja visst ja, Sverige och Argentina var det visst. 
 
Jag ska hämta Alida från bussen inatt så jag får dricka saft till matchen också. Det är i och för sig lite bra. Jag mår förresten mycket bättre idag så när jag har skjutsat henne till bussen i eftermiddag så ska jag köra ett pass Funktionell Toning. 
 

Sen idag

Kategori: Livet

När klockan var halv åtta kom jag äntligen ur mina mjukisbrallor och började stressa mig till jobbform. Kanske ska tilläggas att vi har morgonmöte klockan åtta. Prick. Nu sitter jag här utan bar underkropp och tillochmed en blåst lugg. Ensam. Först i salen. Det är ta mig tusan svinbra. Jag älskar att ha nära till jobbet.

Blev inget bra

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Gick hem tre kvart tidigare från jobbet. The kvinnogrej from hell slog till och jag hade så förbaskat ont i ryggen. Tog ett par piller men det släppte inte. Lite förvånad över smärtan blev jag för jag brukar inte lida av dessa besvär.. Sov ett tag när jag kom hem och orkade inte ta mig iväg till gymmet. Det blev en kebabrulle istället. Imorgon blir det funktionell träning. På torsdag Core. Och på fredag morgonspinning. Det blir bra. Och middagsbjudning på lördag. Balans i livet så att säga.

Min inre snygghet?

Kategori: Livet

Vem faan är det jag lurar? Knappt halva dagen har gått på jobbet och jag ser redan ut som sju svåra år. Finnig är jag dessutom. Som en förbaskad tonåring. Men tack kroppen för att du fungerar. Eller? 
 
Jag har som löken på den där jävla laxen eller grädden på moset även gått upp ett kilo i vikt. Sedan igår!? Trots noga kaloriräknande. Det kan ha att göra med tiden i månaden. Liksom finnarna. 
 

Bokat klipptid

Kategori: Livet

Jag fortsätter att försöka ta hand om mig själv. Hitta min inre snygghet. Ett steg i rätt riktning är att jag har bokat klipptid. Min kompis dotter har öppnat salong på min gata i stan och det är jag glad för. Nu ska jag se till att underhålla mitt hår vilket i sin tur kanske kan göra att jag känner mig mer fin. Och känner man sig fin så blir man gladare. Tror jag. Konstigt kanske men bra om det funkar. Nästa steg är att spara lite pengar från när jag jobbar extra och shoppa upp mig på lite snyggkläder. Börja piffa och känna mig fin även till vardags. Bra plan och dää. Just idag känner jag mig mest svullen och öm. Det går över om några dagar men idag krävs det lite extra smink. Och extra stora örhängen.

Vinter igen

Kategori: Livet

Usch, fy och blää för snö och kyla. Jag är född i fel land helt enkelt. Jag vill ha sol och värme typ hela tiden och jag blir nästan deprimerad när det börjar snöa igen. Allt blir så mycket jobbigare med snö. Helst då jag gärna inte kör bil då. På lördag ska Alida spela en träningsmatch (om hon blir uttagen) i Katrineholm och jag vill verkligen inte köra dit. Så jädra jobbigt med den här snörädslan. Jag älskar ju att köra bil. Om det är dag. Och ljust. Och inte snöar eller regnar. Bra land jag bor i då!? Jag hoppas vi kanske kan få åka med någon.

Sista invägningen!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

För den här gången. Jag är väldigt nöjd med resultatet efter det här projektet. 5.1 kilo minus på 4 veckor. Och hela 48 centimeter minus på totalmåttet. Tro det eller ej.. Nu har jag bara 2 kilo kvar till jag kan kalla mig normalviktig. Idag börjar jag med "normal" kosthållning men jag ska verkligen försöka gå ner några kilo till så snyggkroppen hittar tillbaka till mig. Jag ska försöka använda Shape Up-appen i telefonen igen. Träna hårt och mycket och äta bra.

Party 2.0

Kategori: Livet

Ojojoj. Vilket melloparty det blev hemma hos Kiki. Supergoda tilltugg, fina vänner och vin som tog slut lagom till utgångdags. Wasa var stället som fick besök av oss. Det var trångt men jag hade kul. Vilken syn det måste ha varit att se mig, lite överförfriskad, lite överviktig och dansandes med småpojkar i värsta lambada-andan. Jag gjorde ett test på mobilen när jag borde kunna vara körklar.. Svaret var 05:20 på måndag! Se där ja.

Fettdagen-Frulle!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Värsta lyxfrullen. Eller kanske inte lyx men ändock. En färsk fralla och lite apelsinjuice, 3000 liter kaffe och morgontidningen. Heja lördagsmorgon!

AW-sugen

Kategori: Livet

Tror jag sms:ade 1 miljard människor under eftermiddagen för jag var så himla sugen på sällskap och vin. Ingen kunde. Så här några timmar senare är jag glad för det. Nu har jag tagit ett par glas rödvin, jag har lagat mat och kollat på På Spåret. Iklädd en OnePiece. Snart är det sovdags. Och imorgon är en annan dag. Då ska jag träffa vänner och det ska bli kul.

Gött

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Idag var det nästan fest hemma hos Cederlundskan. Typ tapas fast annorlunda. Lax, broccoli, avokado, champinjoner, räkor och sallad. Alida fick potatis och sås. Det var ju snällt av mig. Jag fick vin. Tack mig.

Nya brickor

Kategori: Livet

Var ju och hämta mina nya Hollywood-brickor igår. Det syns inte så tydligt hur mycket Hollywood de är. Men det syns att de är lite större. Och lite blankare.

Friday I'm in love

Kategori: Livet

Eller nä, det är jag ju inte men jag är glad över att det är fredag. En enda liten pluttedag kvar att arbeta och sedan helg. Imorgon ska jag på lite partaj hos Kiki. Jag älskar party. Ikväll blir det lugna gatan. Tror jag.