Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Back 2 reality

Kategori: Livet

Så. Nu har jag äntligen hämtat mig från Pragresan. Ja, inte är man van att partaja till 04:30 längre. Iallafall inte när man tvingas gå upp senast 09:30. Jag var helt paj valborgskvällen och orkade inte ens laga mat. Än mindre gå ner och handla något i kiosken eller gatuköket. Vips så blev det popcorn till middag.
 
Den förste maj hängde jag och mami på låset till IKEA och där shoppade jag upp mig på soffa, krukor och lite annat skrammel. När jag luktade på diverse doftljus och försökte återberätta vad jag kände i telefonen så la jag ifrån mig plånboken på en hylla. Där lämnade jag den. Lite senare letar jag efter den i den gula IKEA-påsen och känner paniken sprida sig. Sedan minns jag vart jag lade den och kutade för glatta livet tillbaka till ljusen och där, alldeles ensam låg den och det var nästan så jag fick lite glädjetårar i ögat för att ingen hade tagit den.
 
 
Väl hemma skulle jag egentligen rusat upp till mina vänner och titta på motorcykelkortegen med dem men jag var alldeles för förälskad i min nya balle. Jag vill liksom flytta ut dit. Bo där med alla filtar och kuddar. Nu ska det bara till en rosa liten plastmatta och några rosa kuddar sedan är det klart. Nästan. Jag måste fundera ut något bra duvskydd som klarar vindarna med. Sen så.
 
 
Jag fattar inte varför bilderna hamnar på sniskan och jag kan liksom inte rotera dem.. Hur som helst. Ett litet smakprov får ni iallafall.

Kommentarer

 • Kiki säger:

  Jättefint!
  Så kan du ju vrida bilderna i telefonen innan du lägger upp dom..... I get a neckspare! :)

  2013-05-02 | 12:07:01
  Bloggadress: http://kikipee.blogspot.com
 • Tove säger:

  Bra jobbat och välkommen hem. Riktigt bra blev det. Rosa matta i plast, stor, finns på rusta men det kanske du visste ;)

  2013-05-02 | 21:34:42

Kommentera inlägget här: