Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Semester for president

Kategori: Livet

Efter jag kom hem från Polen så har go'semestern fortsatt. Jag har kramats med mitt barn och ätit god mat på black lion. 

Sedan åkte jag och Mulle båt hela vägen till Stockholm i härligt väder. Eftersom vi kom iväg lite sent fick vi ta ett litet stopp i Trosa men det gjorde verkligen ingenting. Jösses vilken mysig liten stad. Jag fick en rejäl överraskning när jag satt och sippade på en drink. Mullmeister hade bokat in oss på Bomans hotell. Ett riktigt lyxigt alternativ jämfört med båten. I like a lot. 

Dagen efter fortsatte färden mot Stockholm med lunchstopp i Nynäshamn. 

Vi har även hunnit med att slappa, lagat min allra första risotto (tack Tina för att du öppnade risotto-dörren), badat och tagit båten från skärgården in till city och Gröna Lund . 

Det är ju ändå tur att det inte är semester jämt för nu börjar min kassa att sina rejält. Och som extra smolk i bägaren ringde Alida och berättade att bilen inte startar. Det kan tydligen vara vad som helst men ni kan väl hjälpa mig att hålla tummarna för att det inte är något tokdyrt. Tack på förhand och dää! 

Nu sitter jag på bussen hem till Norrpan igen och jag saknar playa del Tåby och dess invånare, Kiki min gamla vapendragare som jag sett alldeles för lite av i sommar och såklart hela prydgänget. 

En hel vecka utan några planer nu och det ska bli super!

Kommentarer

 • Kiki säger:

  Å jag har saknat dig!!!!! <3

  2014-08-02 | 21:03:45
  Bloggadress: http://kikipee.blogspot.se
 • Fru B säger:

  Låter som en alldeles underbar semester. Bomans i Trosa, ett ställe som jag gärna skulle vilja åka till igen, jättemysigt och god mat! Puss

  2014-08-03 | 20:02:21

Kommentera inlägget här: