Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Attack-deprimerad

Kategori: Livet

Tur att jag har ett arbete som jag älskar. Med massor av duktiga medarbetare. Och en tokstressig höst att se fram emot. Att få planera, strukturera och skaka om. Men jag måste vara helt ärlig.. Nu vill och behöver jag semester. 

På tal om semester. Nu är Frazze hämtad och betald. Så nu  blev jag luspank. Fick ett erbjudande att låna pengar till delarna ett par månader men valde att punga ut allt nu. Det blir inte bättre att ha en skuld hängande på axlarna. Så även om jag får snåla som en bäng nu är det ändå värt det. Hoppas jag. Igår fick jag lite fotmassage av Alida och bara det är ju hur bra som helst. Så mitt i depressionen att inte ha råd att åka till Stockholm i helgen så har jag det ganska bra ändå. Och på tal om bra..

Kiki! Titta inte på bilden :)


Doktor Napoleon ringde idag och sa att alla prover var bra. Det är ju lite konstigt egentligen eftersom min mage fortfarande inte beter sig riktigt som den ska. Men skönt att jag inte har fel på levern. Eller har glutenintolerans. Eller har fel på ämnesomsättningen. Iallafall. 

Kommentarer

  • Kiki säger:

    Meeen jag spyr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Du hade kunnat varna med fetstil och jättebokstäver!!

    2014-07-11 | 11:40:07
    Bloggadress: http://kikipee.blogspot.se

Kommentera inlägget här: