Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Inget ägg

Kategori: Livet

Men ett nytt bo.. 

Som såklart åkte på dirren!

Säkert vårtecken..

Kategori: Livet

Nu är det vår. På riktigt. För duvorna är tillbaka på min balle. Jag tyckte jag hörde någonting så jag gick ut och kollade.. Då traskade två äckliga små varelser ut under soffan. Efter ha fått ner min morgontrötta kropp på knä såg jag ett nästan färdigt bo därunder. Jag rafsade ihop kvistarna och har nu byggt en barrikad så de inte ska hitta tillbaka men de är så förbannat envisa de där små djuren. Jag överväger starkt att hitta något skjutvapen och göra slut på eländet på dirren. Men nu måste jag stressa iväg till jobbet. Får helt enkelt hålla tummarna för att det inte ligger ett ägg där när jag kommer hem. Hua!

Hur gick invägningen då?

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Jorå. Ganska bra faktiskt. 1.3 kilo minus på en vecka och några centimeter här och var. Trots lite fusk igår. Idag har jag dock varit på banan och ätit bra och rätt. Förutom att jag glömde äta frulle då. Var på jobbet 06:30 och hemma 17:30 så det var en lång dag med enbart en kycklingsallad i kroppen. Men jag hejar på mig själv för att jag lyckades motstå godsaker och lagade omelette till middag. För ett par timmar senare stoppa i mig några röda pölse. Älska korv och dää. Just de där röda sakerna är ju bra eftersom de har hög kötthalt. 

Nu är det dags att krypa ner i sängen så jag är pigg och kan möta en ny spännande dag med ett leende. Efter de obligatoriska kaffekopparna såklart. 


Fort, fort!

Kategori: Livet

Helgen gick om möjligt ännu snabbare än veckan. En fin sådan också. Nästan hela tiden. På fredagskvällen kom Isac och käkade lite middag med mig och på lördagen var det fotboll i solskenet. Vinst blev det och nu ska våra tjejer spela mot LFC i nästa match. Det blir tufft men ändå kul. 

Framåt kvällen samlades vi på Harrys för mat och dryck innan det 10-man stora sällskapet begav oss till Arbis för premiären av O'burlesqe. Den ska ni gå och se. Jag tog inte en enda bild under kvällen så därför snor jag en från Kikis instagram. 


Det går undan!

Kategori: Livet

Redan torsdag! Hur hände detta? Dagarna har bara sprungit förbi och det är lite skönt. Imorgon är det fredag och det är nog bra för jag behöver vila. Min kropp börjar säga ifrån om det här tempot. Idag har jag haltat lite från och till. Eller heter det kanske till och från.. Det är som om jag skulle ha träningsvärk blandat med kramper i benen när jag suttit still mer än några minuter och det känns skitskumt. 

Hur som helst blir det både fotboll och burleskshow i helgen och det blir bra. Jättebra, faktiskt! 

Igång.. Igen!

Kategori: Vägen mot snyggkroppen 2.0

Igår måndag, började jag min dotters kost-och träningsprogram som hon har gjort i skolan. Jag är försökskanin och jag hoppas på gott resultat. Jag kommer äta mycket proteiner och sallad alla dagar i veckan förutom lördagar som är en festdag. Då får jag frossa hur mycket jag vill. Det blir alltså varken kolhydrater eller fett de flesta dagarna. Och så ska jag hålla på i fyra veckor. Går jag ner mindre än fem kilo på dessa veckor kommer jag bli knäckt. För. Om jag lyckas med det är det bara ett par ynka kilo till jag kan kalla mig normalviktig. Och det är ju kul. Och bra. 

Annars rullar dagarna på i rasande tempo men det tycker jag är bra för det innebär ju att det snart är vår. Och sommar. Och min födelsedag. Och resa till Götet med syster och mami. Och semester. 

Gårdagens middag; bönor, sallad och köttfärsbiffar. 

Dött bloggdöden

Kategori: Livet

Inte ett enda inlägg på hur länge dim helst! Jag har dött bloggdöden. Har liksom inget att skriva om bara. Veckan har bestått av stress, stress, mat, quiz, stress, och klippning. Och så en aw igår.  Var iochförsig och övningskörde med Alida i onsdags också. Och så var Mulle här en sväng tisdag, onsdag och det var mysigt. 

Nu är det lördag och det är skönt. Jag tänker vila och mysa. Och så har jag haft sovmorgon deluxe. För det är jag värd! 

And the days go by..

Kategori: Livet

Och så var det måndag. Jag tyckte att jag borde ha somnat som en stock efter haft en helvit lördagskväll med egentidsmys till mellon och tidig uppstigning på söndagen. Icke då! Jag låg och vände och vred som en tok och började (inte helt psykologiskt bra) att räkna timmar som det var kvar innan klockan skulle ringa. 6, 5, 4.. Panik! 

Fördelen med detta är att jag antagligen kommer sova jättegott inatt istället. Och ha en pigg tisdag. Om jag kan hålla mig borta från den där underbara stödvilan efter jobbet i eftermiddag alltså. 

Nu blir det lite stress. Och kaffe. 

Överdoserar nässpray

Kategori: Livet

Jag är inte helt kry och det gör mig irriterad. Jag har alldeles för mycket att göra för att hålla mig hemma från jobbet. Blir att knappra piller och överdosera nässpray alltså. 

Hur som helst blev jag glad över att jag hittade ett halvt paket glass i frysen. Även om det var lite isigt. Nu dricker jag te och äter knäckemacka för någon mat orkade jag inte laga idag. Men jag är ju vuxen och då får man ju göra som man vill och det är ju bra. 

Imorgon tänker jag vara frisk. Så dää så!

Är jag verkligen värd detta?!

Kategori: Livet

Vilken helg jag har haft! Överraskad och överväldigad. Och bortskämd. Det är jag det. När jag landade på centralen i storstaden blev jag mött och ledd mot tunnelbanan. Färden gick mot Tele 2-arena och en supermysig italiensk restaurang. Och därefter kom nästa överraskning, Avicii in concert. Hur bra som helst! Skaplig ljusshow bjöd han på, Avicii. 

Lördagen ägnades åt lite jobb på distans och jordens sjukaste schnitzel.. 

På söndag förmiddag så åkte vi hem till Norrpan och jag gick på fotboll. I värsta snöovädret. Matchen blåstes av och det var väl bra med tanke på skaderisken.