Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Jag rullar på.

Kategori: Livet

Och det gör jobbet med. Jag hade återigen en bra dag där det mesta bara flöt på och jag hoppas det fortsätter så resten av veckan. Imorgon ska jag på medarbetarsamtal med min chef och jag hoppas att jag kan promota mig själv så jag har någon chans att öka på lönen inför löbesamtalet efter nyår. För det är jag värd. Tycker jag iallafall. 

Igår fick jag skälla med den riktigt arga rösten för att jag skulle ta mig iväg till gymmet men tillslut lyssnade jag och gick iväg. Det var tur för mig. Tyvärr blev det lite väl sent så jag hade jättesvårt att somna. Men om man ser det från den ljusa sidan (vilket jag brukar) så kommer jag nog sova gott inatt istället. 

Annars har jag haft en riktigt fin helg. Middag, spel och lite party hos min härliga syster med familj och som vanligt bjöds det på suvvä-middag! 

Här är vi lagom snygga. 

Och så blev det helg

Kategori: Livet

Efter en bra dag på jobbet, alltså en sådan som bara swischar förbi utan man märker det. När klockan slår lunch fast man nyss drack morgonkaffet. En sådan dag där man nätt och jämt hinner med allt men ändå hinner städa av skrivbordet innan hemgång. Väl hemma dressade jag om till träningskläderna och tog ett spinningpass. Men fy sjutton vad tungt det var idag. Benen var skapligt trötta sedan gårdagens monsterpass så mjölksyran gjorde sig påmind bara några minuter in i passet. Är iallafall glad och nöjd att jag kom iväg. 

Nu sitter jag i min oerhört fula onepiece. Mätt efter en korvstroganoff. Typ. 

Jag har snörvlat och snorat en del idag så jag hoppas att jag inte blir sjuk nu när jag äntligen kommit in i något slags träningsflow. 


Jöbbe.

Kategori: Livet

I måndags träffade jag min PT och fick ett rejält monsterpass. Tungt, tungt men riktigt roligt. Jag ser nog rätt rolig ut på gymmet när jag kravlar på golvet och gör mina olika övningar. Men jag är vuxen och ganska trygg i mig själv (låtsas jag) så jag kör och svetten lackar och jag flämtar och frustar. Tanken var att jag skulle gå till gymmet igår men det blev idag istället. Imorgon blir det fredagsspinning och om jag är riktigt duktig tar jag ett pass (vad som helst) på söndag med. 

Ikväll var det quiz men eftersom jag råkade stödvila i två tinnar efter jobbet så var jag tvungen att prioritera. Och för första gången på länge valde jag mig själv och min viktresa före socialt umgänge och vin. Heja mig!

Snyggkroppsresan ja..

Kategori: Livet

Har ju nästan inte uppdaterat alls om min viktresa ju. Kanske för att jag var så himla besviken när jag vägde in mig efter en månads hårdkörning. Men jag har fortsatt iallafall och nu känner jag att jag tappar fett. Inte i så snabb takt som jag önskar men ändå. Det går iallafall åt rätt håll och det gör att jag orkar fortsätta. Som tur är. 

Jag glömde att ta förekort. Det hade varit kul att jämföra om/när jag når mitt mål. Först kanske jag ska bestämma vad målet är. Jag vet att jag iallafall skulle önska att gå ner sisådär 10 kilo. Minst. 

Men om några mål ska nås överhuvudtaget så är det väl kanske dags att skaka av sig söndagsångesten och gå och spinna lite. 

Helg igen

Kategori: Livet

Veckan har liksom bara swischat förbi. Men jag har hunnit med att träna flera gånger, gå på kurs, jobbat och tagit farväl av Alidas farmor. Men det bästa med veckan är att jag har haft pulled pork-middag för vänner, träffat en härlig vän på en mittiveckan-AW och haft mysfredagskväll med andra vänner. Det är nästintill en perfekt vecka det. 


Sedan har det snöat och det var väl inte det bästa. 

Och hela två gånger har jag ätit korvmiddag. Kanske inte så festligt men typ det godaste jag vet. 


Vilken helg!

Kategori: Livet

I fredags tog jag snälltåget upp till huvudstaden. Om ni inte har åkt det så gör det. Det verkar vara några importerade tåg från typ Ukraina som bara har kupéer. Och så är det billigt också. 

Hur som helst. Jag mötte mina gamla vänner från min gymnasietid i Örebro och det var ordentligt trevligt. Vi började med ett par glas vin som sedan övergick i middag på ett coolt polskt hak. Sedan tog jag bussen ut till kärleken och skärgården. När jag vaknade på lördagen fick jag veta min överraskning. Och den var inte dålig! Övernattning på Yasuragi Spa. Men innan åkte vi till Sickla och käkade lunch. Det blev en riktigt het chili för mig. 

Jag hoppade över tortilla-bröden såklart. 

Efter incheckning på Yasuragi så var det bad och mys i flera timmar innan middagen. En 4-rätters japansk middag och vet ni.. Jag åt kolhydrater!! Fast bara lite. Här kommer lite bilder på mina rätter..
Imorse på en av de bästa frukostbufféer jag har sett så höll jag mig nästan borta från kolhydraterna. Men jag drack ett glas juice och tog en crossaint. Nu är jag uppsvullen till tusen och det var så här i efterhand inte värt det. Tur i oturen att jag simmade några längder innan frullen iallafall. 
Vi hade egen liten tunna i rummet. Det var nice. 

Nu ligger jag i soffan och kollar på gårdagens Så mycket bättre och bara tar det lugnt. Tack Gölliga Mullisen för allt!