Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Usch!

Kategori: Livet

Fast bra ändå. Om man ska vara förnuftig och det är ju jag. Nästan alltid. 

Jo. Idag åkte min kille till New york. Med en kompis. Egentligen skulle han och jag redan varit där. Vi skulle ha åkt i onsdags. Men på grund av (bland annat) en bil som behövts lagats ett par gånger i somras så fanns inte ekonomin att göra en tripp. Trots att resa och boende redan var betald. Jag skulle liksom inte ens haft råd att köpa en I love NY-mugg. Och hur kul är det? Fast hur förnuftig jag än är så är det klart att det känns idag. Mina drömmars resa spolas ner i toastolen likt ett använt papper. New York som jag längtat efter ett helt liv. Att få vandra längs Vänner-gator och känna sig överväldigad av skyskrapor. Dricka kaffe ur pappersmugg och äta sallad i central park. Kanske tillochmed pussas på toppen av empire state building. Som i filmerna. 

Men. Ändå. 


Vilken himla tur att jag har fina vänner här på min gata i stan. Vi tog en aw på hÄrliga pasta, fortsatte till ett tomt sidebar viljet följdes av ett litet glas på gamla bryggeriet för att avslutas med en kaffe i mitt kök. Och allt detta innan klockan slagit tjugoett! 

Nu har jag kollat igenom Idol på TV4 och nu är det sovdags. Jag ska drömma om New York och om resan som kommer bli den bästa av de bästa. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: