Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Hej då semester!

Kategori: Livet

Nu är jag tillbaka i verkligheten. Och tillbaka på bloggisen. Hoppas ni hittar tillbaka till mig efter att jag haft lite välförtjänst ledighet. Jag har funderat lite på hur jag vill att min blogg ska vara framöver och jag känner att jag vill att den ska vara som för ett par år sedan. Lite rolig och från hjärtat. Lite igenkänningsfaktor om VM i jojo-bantning, vin-drickning och om att våga stå för vad man tycker. Fast det är jobbigt. Låta er följa med i min vardag där jag blir sams, osams, ledsen, glad och förbannad på världen.
 
Men först ska ni få en liten sammanställning av min semester. 4 veckor.
 
Barcelona
Jag borde ha sisådär en miljard bilder att bjuda på men eftersom jag gjorde en liten återställning av min härliga iPhone så försvann alla bilder. Tack. Hur som helst. Vi hade en makalöst bra semester med mycket cava, tapas och beachhäng. Vi hade barrunor, stadsvandring och mera beachhäng. Vi lyxade till oss och tog taxi varje dag till stranden. Eller lyxa och lyxa. Det hade antagligen blivit dyrare med metron. Bra tips till alla! Var inte fler än 4 när ni reser. Eller dubbla och var 8! Så mycket smidigare.
 Glad tjej som fortfarande hade sina smycken kvar. Jo. Lite smolk i bägaren blev det när vi fick inbrott i vår lägenhet. Jag blev av med mina smycken. Två födelsedagspresenter (Evfa Attling) och en ring jag hade tagit som minne efter min mormor som gick bort i vintras. Min iPad (eller inte ens min utan min killes) blev snodd och likaså en i resesällskapets iPhone. Jaja. Jag anser i alla fall att det denna resa är en topp 3:a av alla resor jag gjort. Så. Tack härliga grabbarna för denna gång! Jag hoppas det blir fler resor framöver.
 
Hemma och Stockholms Skärgård
Resetrande tiden av min semester har jag delat mellan att bara slappa hemma i soffan och njuta i skärgården. Det som mest anmärkningsvärt är ju att jag inte har badat i vanliga vattnet en enda gång. jag som brukar ligga i som en säl! En gång var jag i alla fall i poolen på Playa del Tåby och övade på mitt konstsimmningsnummer. Även fast jag tror att det inte kommer visas upp på årets sommarfest då det eviga regnet lovat att komma tillbaka. Jag har hunnit med att vara lite religiös i Gryts kyrka när jag blev medbjuden för att lyssna på underbara caroline Larsson som tolkar Eva Cassidy. Och hon gör det bra. Här kommer blandade bilder från semester.
 
 
Oj vad många bilder som hamnade på snedden... Varför vet jag inte och jag orkar inte fixa.
 
Tillbaka i verkligheten
Igår när jag gick till jobbet la jag upp en bild på instagram. Denna bild är när jag går hem från jobbet.. Det regnade ett sådant där tunt, fint regn som man blir förbannat blöt av! Ej ok!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: