Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Redan Fredag och ledigt. Och sol?!

Kategori: Livet

Veckan har swischat förbi i rekordfart och det har nog att göra med att jag har bytt arbetsplats. Massor med nya människor och rutiner. Bara det där med att känna in just det här ställets oskrivna regler tar sin lilla tid. Och även energi. I tisdags tillexempel eller om det nu var måndag.. Hur som helst. Jag skulle ta mig en liten stödvila men råkade sova nästan 5 timmar på kvällen och när jag vaknade vid 22:30 började jag laga mat (eller mat och och mat förresten. Falukorvsmacka) och sedan gick jag och la mig igen.

I onsdags kom det hem några sköna lirare till min balle. Vi drack lite vin och myste på. ETT glas på trädgår´n hann jag med också innan det var dags att dra ner rullgardinen.

Idag är det fredag och jag hoppas på att kunna locka Ellie på lite äventyr på balle och stan då Markus Krunegård är och lirar gratis i sin gamla hemstad. Och så är det sol. Måste lapa lite.

Igår när jag gick genom staden så insåg jag hur fint vi har det här ändå..

 

Och så kom de på snedden igen.. Skit!
 
Imorgon är det den årliga sommarfesten på playa del Tåby och som vanligt lovar SMHI regn. Men det blir nog trevligt i alla fall. Hur jag ska komma dit och hem är dock inte löst ännu.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: