Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Vilken helg!

Kategori: Livet

Oj vilken helg det blev. Och oj vad jag kände att jag hade ett huvud när jag vaknade på lördagen. Jag fick besök på min balle på fredagskvällen och tanken var att vi skulle se Markus Krunegård som hade gratiskonsert på ett av stadens torg. Vi hade så trevligt på ballen så vi struntade i det.
 
 
Sedan gjorde vi ett försök att besöka Kopparhammaren som väl är det senaste tillskottet av nattklubbar. Det var det fler som tänkte tydligen. Kön ringlade sig lång. Så det blev Wasa istället! Varmt, svettigt, trångt men faktiskt också väldans roligt.
 
Lika roligt var det inte på lördagsförmiddagen. Helst av allt skulle jag velat ligga i soffan hela dagen och bara ätit chips och kollat film. Men. Den årliga sommarfesten stod på agendan så det vara bara att gaska upp sig och göra sig lite snygger igen. Trots ihållande regn och rusk så blev det en väldigt lyckad fest. I år fick den traditionella tipspromenaden utföras sittande. I ett partytält. Jag och Kiki var heller inte så sugna på att visa upp vårt konstsims-nummer. Vi har ju inte hunnit träna i år! Men annars så var det precis lika trevligt som vanligt.

När jag kom hem på natten hann jag bara sova några timmar innan mitt älskade barn kom hem från Emmabodafestivalen. Hon hade varit där i nästan en vecka så hon var rejält sliten. På kvällen gick vi till black Lion inn som verkar ha blivit vårat söndagsmiddagställe. We löv it! Jag tog en bookmakertoast som var en av de bästa jag ätit. Tummen upp på det! Alida tog fiskgryta som också var bra.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: