Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Glömde ju visa bästa helgen!

Kategori: Livet

I fredags hände det inte mycket. Soffhäng och tidigt sänggående men ack så skönt efter en intensiv arbetsvecka. Lördagen däremot gick i sportens och lyxens tecken. Först bärgades ett SM-guld hem av bästa IFK. Matchen kollades hemma hos min fina vännina som hade dukat upp med snacks och fotbollsdrycken öl. 

Framåt kvällen var jag och syster lite kyrkliga och gick på gudstjänst. Det var mysigt. Efter kyrkan anslöt Mårten och det blev en helt löövly kväll i det så kallade lådvinsträsket. Men ikväll hade lådvinet bytts ut mot champagne, veteöl och finvin. På flaska. Givetvis fick vi ordentligt god mat också. 

Efter en härlig middag blaskade Vi lite i tunnan. Med bubbel. 

Ger kvällen 5 av 5 cederlundare 👌

The real pendlarlife

Kategori: Livet

Idag fick jag känna på det. Pendlarlivet när det inte går så bra. Tåget var sent. Med 40 minuter. Detta berodde enligt lokföraren på en personolycka och vips så försvann ilskan till förmån för ledsamhet. Tänk om någon stackare hoppat framför med flit. Eller kanske ännu värre råkat bli påkörd. Vill inte tänka på det alls. 


När jag sedan tog bussen till jobbet såg jag något jag inte sett förut.. Ett tjock-säte: 

Det måste ju vara det. Ett säte för tjockisar. Eller? 

I söndags bastade och badade vi i huset där jag bor. Helt galet att jag inte använder det oftare. Det är ju supermysigt. 

Idag är det redan onsdag och på fredag ska jag till Il Cibo ned min systerdotter. Hon fick det i födelsedagspresent när hon fyllde år. Det ska bli mysigt. Men idag blir det kyckling. Tror jag.