Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Lite bra men mycket dåligt!

Kategori: Livet

Jag börjar med det bra! Idag lyckades jag stå i plankan i 1 minut och 30 sekunder. Jag vet att det låter lite för andra men för mig är det faktiskt rekord. Nu ska jag satsa på 2 minuter inom en vecka. Håll tummarna. Projekt armhävningar går sådär men jag övar. Det går lite bättre men jag kommer inte så långt ner. Så jag fortsätter. Snart måste det ju vända.

Mer bra.. i fredags var jag på lite mingel hos min frissa och fast jag egentligen inte hade råd så köpte jag schampoo och balsam för löjligt mycket pengar. Om man handlade mycket fick man en lott och var med om att tävla om en årsförbrukning av schampoo och balsam. Och jag vann!! Det fick jag veta när jag var på väg till gymmet häromdagen. Så himla glad. Jag vinner ju liksom aldrig. Bilden har jag snott från min frissas instagram.


Nu till det dåliga. Jag åt sushi-buffé idag. Och för en matknarkare är det skott mot öppet mål att gå på buffé. Värsta återfallet. Rakt ner i träsket. Jag överåt så att jag har mått illa hela kvällen. Men det var inte det värsta.. när jag ändå var igång så åt jag även en muffins på fikat. Skit också. Nu blir det till att ratta tillbaka till den hälsosamma livsstilen igen. Nästan så att jag är glad att ha jouren i helgen så hag inte kan dricka alkohol. Hoppas kunna träna som en tok med!

Mer dåligt. Snö.

Även om bilden blev fin. Men usch vad det är jobbigt att bli snöig.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: