Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Tillbaka i verkligheten!

Kategori: Livet

Idag var jag tillbaka på jobbet och hej vad det gick! Lite svag är jag fortfarande så jag var mycket nöjd över att jag hade en klipptid inbokad sedan länge och var tvungen att smita en halvtimme tidigare. 


Det var underbart att sätta sig i stolen och bli ompysslad. Jag fick beröm för mitt hår som äntligen har fått fin kvalitet sedan jag slutade att ful-färga håret med färg inhandlat på diverse matbutiker. Projekt Låt håret växa ut går bra och idag naggade hon bara lite i topparna men lade i en fin eldig färg. Bilden är lite mörk men frippan ser man ju ändå. Möjligtvis kommer en bild från håret i dagsljus imorgon. Eller en annan dag. 

Imorgon åker jag till Västervik och jobbar. Tanken var att jag och min kollega skulle träna på hotellet efter jobbet men eftersom den här envisa förkylningen inte vill släppa så får det får bli ett litet bad i relaxen istället och tidigt sänggående. Om jag hinner så kanske jag inhandlar en julklapp eller två med. 


Just det. Jag vägde inte in mig i fredags eftersom jag var sjuk så det gjorde jag igår istället. Totalt har jag nu gått ner 14,9 kilo! 

Idag hörde min PT av sig och berättade att mina före-och efterbilder och en kort beskrivning av min upplevelse om kostschemat snart kommer publiceras på hennes hemsida. Blir ju toknervös! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: