Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Dag tre i kampen..

Kategori: Livet

Maten går förvånansvärt bra att följa trots att jag får hålla på att byta och greja då många av recepten på mellanmål innehåller banan, keso eller tonfisk. Som jag avskyr! Men träningen! Jag gör den. Nästan fullt ut men oh du drake vilken träningsvärk jag har haft sedan första passet i måndags. Det har gjort att jag fuskat lite både igår och idag. Imorgon blir det 100% igen. Med tanke på att jag tränar varje dag och äter max 1500 kalorier så borde det ju ge resultat. Men den som lider får se helt enkelt. 

Annars har jag kollat på tapet till en liten fondvägg i köket. Jo, jag vet att det är hopplöst omodernt med fondvägg men jag tänkte mig en liten som ramar in fönstret i köket. 

Tejpade upp en liten bit för att kolla. Jag tror det kommer funka. Den är dock dyr som tusan så jag ska grunna på det lite. 

Ikväll har jag även lagat matlådor så det räcker resten av veckan. Det blev köttfärsbiffar och köttfärssås. 

Och den dör lilla bilden var min frulle imorse. Ägg utan gula? Det är tydligen för många kalorier i gulan så den tas bort. Sååå himla typiskt när man äntligen får till den där perfekta krämiga gulan. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: