Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Det rullar på.

Kategori: Livet

Kanske dags för en uppdatering på min viktresa? Lite svårt att vara precis eftersom min våg inte fungerade vid starten men jag vägde mig någon vecka innan så det är det jag går på. -4 kilo och några hekto. På 3 veckor. Nu är jag igång med min 4:e vecka och jag tänker att jag fortsätter med den här dieten fram till Thailandsresan och sedan kör ett tag igen. Fast med träning. Tanken med den här grejen var ju att jag skulle träna varje dag. Det har jag inte gjort. Inte tränat något alls på två veckor vilket är förbannat dåligt. Har inget och skylla på heller. Det hade känts bättre. 

Men maten sköter jag bra. Bara något snedsteg lite då och då. Som igår. Jag försov mig. Missade både frukost och mellanmål. Glömde matlåda så det blev lunch på en närbelägen restaurang. Tror ändå jag höll mig till dagens kalorier fast inte fördelade på rätt sätt under dagen. 

Försökte att peta bort och inte äta all sås med. Fast det var otroligt gott! Hade inte sushi varit "tillåtet" hade jag gått under. Eller iallafall fuskat mer. Så jag är tacksam trots att minuskilona inte är så många som jag hade hoppats. 

Men jag kör på som sagt. Heja mig!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: