Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Nu så

Kategori: Livet

Igår startade jag för tretusenandra gången mitt liv mot ett nyttigt sådant. I 30 dagar ska jag följa ett strikt kostschema och träna varje dag. Tyvärr kunde jag inte väga in mig för min stackars kille har varit sjuk och spytt ner toan. Asså jag kunde ju vägt mig iallafall men han städade så himla bra så min våg blev vattenskadad. Men på ett sätt är det bra. Jag mätte mig iallafall. 

Helgen var lövly. På fredagen aw med jobbet och sedan mötte jag upp fina vänner. Lördagen bestod av fix och trix. Bland annat en målare som var här och kollade av hur lång tid det kommer ta att fixa till min lägga. Sedan var vi och provlåg sängar som lite uppladdning inför födelsedagsfest och Old Gold. 

Det var jättekul på borgen men jag tycker att cirka 40 procent av tiden bestod av att leta efter vänner och stå i toakö. Annars fullt ös! 

På söndagen skulle vi ha gått på lite nyinvigning på Fika men vi fick hoppa det då mannen var nära döden-sjuk. Jag tänkte hoppa in en dag nu i veckan och önska lycka till istället. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: