Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Fruktansvärt!

Kategori: Livet

Igår var jag på Tabata igen och herrejösses vad jobbigt det var. Jag kom på mig själv att stånka och stöna högt. Men jag gjorde mitt nästa. Tog ut mig ordentligt. Jag är lite extra stolt eftersom jag har beredskap den här veckan och jobbtelefonen måste vara inom hörhåll 24/7 ända till nästa måndag. Jag kunde skyllt på det och struntat i att träna men jag sa till instruktören på gymmet att jag hade den med och stod långt bak i salen så jag skulle kunna springa ut vid ett samtal. Nu hade jag tur att det inte ringde. Skönt!

Så jädra slut! Och svettig. Men nu börjar jag faktiskt känna att träningen ger resultat. Jag orkar lite mer för varje pass och det är ju en underbar känsla. Nu jädrar hoppas jag att jag kan låta det förbi så här. Få in träningen på riktigt som en livsstil. Inte bara under korta perioder som det har varit fram till nu.

Jag har så förbannat ont i knävecket så jag måste nog ta mig till vårdcentralen snart. Eller en massör. Något knas är det men vet i sjutton vad det kan vara. Det har gjort ont från och till ända sedan jag drog igång kostprogrammet men nu gör det typ ont hela tiden. Måste ta tag i det så det inte begränsar mig.

Känner mig supertaggad att nå målvikt. Trots att det är cirka 10 kilo kvar.

Heja, heja!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: