Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Hej fredag!

Kategori: Livet

Jobb, jobb, jobb. Men om sisådär 8,9 timmar är jag ledig. Typ. Jag har beredskapen på jobbet så jag får hålla mig lugn, nykter och hemma men jag slipper iallafall åka tåg i dagarna två. Helgen ska ägnas åt städning och fix. Och träning.

Idag var det invägning igen och det är ju märkligt hur kroppen beter sig. Jag väger mig alltid direkt på morgonen och denna vecka var resultatet 1,3 kilo minus! Helt otroligt vilket bra resultat. Men. Jag provade att väga mig efter att jag druckit kaffe.. då hade jag gått upp 3 hekto! På bara morgonkaffet ungefär en timme senare. Är inte det märkligt?

Jaja. Jag tycker jag har haft en bra träningsvecka och jag klappar mig lite extra på axeln för att jag kom iväg till gymmet igår. Egentligen hade jag tänkt att jogga lite och köra styrka men nu blev det en lite lugnare powerwalk. Men hag var där iallafall och något gav det säkert!

Min bil har fått vinterdojjor också och det känns bra! Nu bor sommardäcken på ett däckhotell till i vår. Så himla smidigt att slippa kånka på dom från förrådet och jätteskönt att få ett brev hem i brevlådan ned förslag på bytedag. Lätt värt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: