Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Heja mig!

Kategori: Livet

Så här några dagar kvar av kostschemat så provade jag ytterligare ett par jeans. Ett par snygga Tiger som har legat där i garderoben och lockat. Och ta mig tusan!! De sitter nästan helt perfekt. Ja, om man döljer lite av magen då. Jeansen är låga och om jag måste erkänna så hänger det över litegrann. Men faktiskt inte så mycket så det inte går att dölja. Jag är glad.


Det var nog bra för mig att vara lite sjuk i helgen. Det innebar ju att jag inte drack en enda liten droppe alkohol. Inget bubbel till Så mycket bättre, inget vin till Idol. Jag vet ju att alkoholen är en av de största bovarna till bra och stabil viktnedgång men ändå har jag svårt att hålla mig borta. Det är nog mest ett invant beteende som jag måste vänja mig av med.

På fredag kommer äntligen mitt älskade barn hem. Då blir det oxfilé. Hennes sambo är veggo så hon saknar kött det lilla flickebarnet. Och på lördagen ska hon sparka boll hela dagen och mamin ska få kolla. Fotbolls-mormor kommer också och hejar så jag hoppas att hon får speltid. Hon ska spela med ett nystartat lag och hon har ju inte tränat eftersom hon varit i Malmö. Men jag hoppas på succé.

Sedan kanske vi ska gå på 90-talsshow på kopparhammaren. Om vi orkar. Söndagen är också uppbokad.. Då ska jag till kyrkan med Mårten. Han säger att det är så vackert på 1:a advent så jag hänger på och hoppas få lite julkänsla. Sedan står Ria på stan och samlar in hygienartiklar och julklappar till de hemlösa. Så dit ska jag gå och lämna grejer. Sök på Ria på Facebook så ser du var de står om du vill bidra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: