Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Det går för fort!

Kategori: Livet

Söndag redan! Jag känner mig inte klar med helgen ännu. Skulle behöva en dag till att softa, laga mat, tvätta och städa. Jobbigt när man känner stress över vardagsgrejer.

Igår var dock en helt underbar dag. Alida och jag åkte och veckohandlade. Jag tog ett långt bad medan ungen lagade massor med köttfärssås som jag kan ha som matlådor under veckan. Sedan laddade vi inför Så mycket bättre genom att kolla massor med klipp på gamla avsnitt på youtube. I varsin onepiece. Sedan blev det oxfilé, bubbelvatten och tv-häng. Och tidigt sänggående.

Nästa vecka blir en utmaning i min snyggkroppsresa. Jag ska på möte i Göteborg och sova över på hotell med tillhörande hotellfrukost. Det gäller att stå emot begäret att ta en nybakad fralla och istället gå på lättyoghurten, müslin och äggen.

Jag känner mig även lite bättre från min förkylning eller vad det är så ikväll är tanken att jag ska träna. Mitt mål är att tappa 1 kilo till på fredag så det är bara att köra.

Jag har ju glömt att rapportera fredagens invägning.. 0,5 kg minus! Jädrigt bra ned tanke på veckans icke-existerande träning. Enbart ett pass yoga på 6 dagar. Jo, jag är skapligt nöjd och det var som tur är min PT med. Men som sagt. Nästa vecka hoppas jag på 1 kg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: