Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Here we go.

Kategori: Livet

Ny vecka och nya möjligheter eller vad man brukar säga. Hur som helst kan jag blicka tillbaka på en riktigt fin helg. I lördags vinkade jag av barnet och försökte att inte gråta. Sa till henne att så länge hennes rum inte är urplockat och ingen adressändring är gjord så är hon bara på semester. Det känns bättre. Sedan gick jag till gymmet och drog av en timme på löpbandet och körde lite styrka. Den som tror att jag springer på bandet tror fel. Det gör jag inte. Dock går jag snabbt och försöker springa lite då och då.

Efter gymmet var jag och handlade lite i min lokala butik och jag passade på att köpa mig en liten bukett blommor. Jag tänker att det ska få bli en ny helgvana. Det är ju underbart mysigt med färska blomster. Kolla mitt sovrum.

Kvällen tillbringades i soffan framför Så mycket bättre och med lite bubbel i glaset. Inte så glammigt kanske..

Igår söndag, var jag och min fina vän Mårten på promenad i det vackra vädret.

Makalöst vackert.

Sedan blev det en sväng till diverse möbelaffärer. Jag är på jakt efter tavlor till mitt vardagsrum och matta och matbord till köket. Kom hem tomhänt men med lite idéer iallafall..

När jag vaknade imorse kände jag av förkylningen igen men jag hoppas det går över framåt dagen. Den här veckan tänkte jag träna riktigt duktigt! Mot snyggkroppen!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: