Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Inte sjuk men nästan

Kategori: Livet

Jag känner mig fortfarande inte helt kry. Jag trodde knappt jag skulle säga det men jag har faktiskt lite träningsabstinens. Igår kväll tog jag kontakt med min PT för att fråga om jag behöver tänka på något speciellt nu när jag inte kan träna som jag ska. Fick rådet att fortsätta äta som vanligt, dricka mycket vätska och sova mycket. Allt utom det där sovat går bra. Jag blir snart galen av att jag inte kan sova som normalt folk. Okey att jag är van att vakna ett par gånger per natt men detta har ju blivit löjligt. Jag sover knappt mer än 1,5 timme i sträck innan jag vaknar, går en lov i läggan och somnar igen. I söndags tog jag tillochmed sömntabletter för att få en hel natts sömn. Tji fick jag. Samma visa som vanligt men med den lilla twisten att jag var groggy när jag gick upp.

Om jag inte känner mig jätterisig ikväll funderar jag på att försöka komma iväg på yogan iallafall. Det kanske kan hjälpa mig lite i avslappningen..

De senaste dagarna har jag verkligen fått känna på hur det är att ha vuxna barn. Lägenheten ser ut som när jag lämnade den. Inga ljud, ensamt och lite tråkigt utan skjutsningar, tjat och kramar. Hon är på väg att flytta. Till Malmö! Det är så långt. Jättelångt.

Kommentarer

  • Mami säger:

    Neeeeej, inte flytta till Malmö😭😭😭

    2016-10-18 | 09:46:38

Kommentera inlägget här: