Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Myskväll

Kategori: Livet

Jag var ganska trött igår när fredagen kom så att dra iväg till gymmet efter jobbet var inte att tänka på. Dessutom har de bara öppet till 20 på fredagar och det hade blivit stressigt. Så jag softade och passade på att tvätta och plocka lite så jag slipper det idag och på söndag! Så nice att vakna, sätta på kaffe och faktiskt kunna se diskbänken. Jag tog en sväng till Konsum och lyxade till det med lite hämt-mat..

Jag släckte ner och tände massor av ljus och försökte intala mig att det var jättemysigt att ha en kväll för mig själv. Dock har dessa kvällar varit lite väl många den senaste tiden och jag kan väl erkänna att jag hellre hade träffat någon vän på lokal och druckit bubbel. Snart så!

Idag har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra. Ett träningspass eller en lång promenad ska utföras men annars har jag inga planer. Är lite sugen på att inreda mitt hem. Eller måla.

Jag skulle behöva köpa lite kläder till hösten men jag har fått inköpsstopp (av mig själv) på dessa varor tills jag når en mer trivsam kroppsvikt. Jag kan iallafall med glädje säga att jag numer endast är överviktig enligt BMI. För några veckor sedan hade jag fetma! Och mitt mål är att bli normalviktig. Helst innan nyår men när jag räknade igår betyder det typ 10 kg minus. Det kanske är lite väl mycket att hinna med tills dess.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: