Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Så kallt!

Kategori: Livet

Det är så himla kallt och som vanligt när den här äckliga hösten kommer så funderar jag på att emigrera. Förra året hann jag inte tänka på skiten så mycket eftersom jag bytte jobb och grejer. Jag ska förresten byta jobb igen. Eller egentligen inte byta jobb men iallafall byta arbetsplats. Jag kommer ha kvar samma arbetsgivare och göra samma saker men ha nytt folk omkring mig. Det blir bra. Tror jag. Lite nervös är jag eftersom det kommer innebära en del bilkörning. Och jag hatar ju att köra bil när det regnar, snöar eller är halt. Vilket det gör/är i det här landet typ 9 månader om året. Det blir en rejäl utmaning..

Jag mår mycket bättre i min förkylning eller vad det var så igår kom jag faktiskt iväg på yoga. Idag var det en 12-timmarsdag på jobbet så träning var inte att tänka på.

Är lite nervös över invägningen på grund av min icke-existerande träning den här veckan men bara det är ett minus så kommer jag vara nöjd. Jag kan ju inte rå för att jag har varit krasslig och tänker istället på att jag har varit duktig med kosten!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: