Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Show och fusk!

Kategori: Livet

Är så himla stolt över att jag gick till gymmet. Jag kände mig stark och orkade med 1 timme på löpbandet. Inget löp i och för sig men ändå. Därefter blev det lite styrketräning. Duktigt!

Eftersom jag tycker det ör lite svårt att äta frulle så kör jag allt i mixern och dricker upp den. Det blir naturell yoghurt, hallon, müsli och ett rått ägg. Låter lite äckligt men det är faktiskt ganska gott. Och så går det fort också.

Framåt eftermiddagen så ringde telefonen och jag blev inbjuden till show på kopparhammaren. Så himla kul! Det blev en riktig nostalgitripp då det bara var 90-talslåtar blandat med kuligheter. Alida smsade när jag lagt upp en bild på fejjan och skrev att det verkligen syntes i mitt ansikte att jag börjat tappa vikt. När jag kom hem var jag tvungen att kolla själv..

Ja. Jag tror hon har rätt! Så kul att se att det faktiskt händer något. Jag gick dessutom på mig ett par jeans som jag inte kunnat knäppa på ett tag. De klämmer fortfarande lite över livmodern men inom någon månad borde de sitta som en smäck!

Just det. Jag bröt mitt alkoholförbud igår. Det blev lite bubblor i glaset under showen.. Så nu blir det extra pass på gymmet under nästa vecka. Som straff. För att försvara mig så har jag iallafall hållit min PTs förbud. Hon sa 4 veckor och DET har jag hållit. Nästa helg blir dock vit igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: