Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Tog bilen till kalaset igår.

Kategori: Livet

Igår var det som sagt kalas i Åby. Det var riktigt trevligt och gott. Som alltid. Stora köttbitar låg på grillen och det fanns även sallad, champinjoner och majs. Och potatisgratäng. Jag valde såklart bort såser och potatisgratäng men blev akut sugen på rödvin. Så det slutade med att jag ställde bilen och sov kvar. Det var ett bra val även om jag var lite trött imorse.

På vägen hem stannade jag och handlade så jag kunde laga veckans mat. Det blev lite lådor med någon typ av pyttipanna. Zucchini, lök, korv (85% kötthalt), potatis och champinjoner. När det är riktgt varm kan man hälla över en äggula så det blur lite kladdigt och gott. Helst skulle det varit lite pepparrot med men det glömde jag köpa.

Skönt iallafall att ha veckans matlådor klara!

På kvällen var det dags för träning igen. Och denna gång följde min syrra med! Det var kul. 30 minuter spinning och 30 minuter dynamisk flex. Och igår blev det närmare en timme på löpbandet. Och några minuter då och då joggade jag tillochmed! Jag tyckte att jag var så himla duktigt så jag unnade mig ett fint fat från Vera som jag gått och spanat på länge. Och även lite blomster.

Imorgon ska jag äntligen klippa mig. Jag hoppas att mitt hår är bra och att hon bara behöver klippa lite så jag kan börja spara ut håret igen. Känner nog att jag skulle vilja ha lite längd igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: