Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Det rullar på bra nu!

Kategori: Livet

Jag vet ju att jag inte ska men jag gör det iallafall. Väga mig alltså. Jag gör det typ varje dag och tävlar och hetsar. Möjligtvis är det något ätstörningsbeteende från tonåren som sitter kvar där inne i hjärnan. Hur som helst så verkar fettet bara rinna ur mig nu. Måste få in lite styrka i träningen med så jag inte råkar bli av med de få musklerna jag har. Jag ser iallafall redan fram emot fredagen då jag hoppas på att kunna presentera ett bra minus. Jag är fortfarande duktig med maten och får i mig alla mål. Frukosten är fortfarande jobbigast. Idag fick den följa med på tåget..

Ser kanske inte så fräscht ut men det är faktiskt ganska gott. Mixad Yoghurt, hallon och müsli.

Här sitter jag och skryter om att jag inte missar några mål mat.. Samtidigt som jag kom på att jag glömde middagen igår. Jag kom hem rätt sent efter ha varit på match och istället för att äta en middag precis innan sänggåendet så PT jag bara kyckling. Tänker liksom att proteinet är viktigast. Kolla söta supportrarna:

Och en sista grej. Jag fick en kommentar på bloggen igår som gjorde mig så glad. Vilken gullig människa. Tack! Jag ska verkligen försöka tänka på att ge komplimanger lite oftare. Om jag blir glad och pepp så borde ju andra också bli det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: