Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Jorå. Det svänger!

Kategori: Livet

I fredags var jag på Kents avskedsturné. Den började lite trevande men kom igen så himla bra på slutet. Vi hade sittplatser men jag stod under flera låtar. Synd att inte fler hängde på. Vi gick och käkade innan och det är inte helt lätt att äta på krogen när man kör stenhårt kostschema. Det fick bli burgare (utan bröd, dressing, ketchup och senap) med sallad. Jo men det funkar ju.

Kvällen slutade dock i katastrof och dagen efter tog jag liksom Kent ett avsked. Hej singel-livet!

På lördagskvällen träffade jag några vänner en kortis. De tog ett glas vin och jag en bubbelvatten. Och så hade vi lite pepptalk. Det var precis vad jag behövde. Tack!

Söndag har blivit min matlagardag. Då förbereds hela veckans matlådor. Oftast efter spinning och flex.

Men jag hann även med att träffa Mårten och Philip. Och vi har preliminärbokat hotell i Warszawa under nyår! Ett femstjärnigt med tillgång till lounge. Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg. Nu är det bara att hitta ett billigt flyg. Så himla härligt att ha något att se fram emot.

Kommentarer

  • sara säger:

    tänkte att jag skulle lämna ett avtryck för första gången.läst din blogg från o till under ett par år och det har ju handlat en del om din viktresa och jakten på snyggkroppen eller vad du brukar kalla det. så vad vill jag då säga, jo jag såg dig på stan häromdagen ( blir lite knäppt när man känner igen någon till utseendet som man inte känner på riktigt men jaja) till saken. Jag vill egentligen bara säga att jag tycker du såg himla smal och pigg och fräsch ut!!! Så jag hejjar på dig i din diet:)

    2016-09-26 | 18:48:51

Kommentera inlägget här: