Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Klappar mig på axeln!

Kategori: Livet

Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött så jag bara var tvungen att softa en stund i sängen. Min kära lilla nästan vuxna dotter kom hem efter andra dagen på nya extrajobbet och var också trött men lite pratsugen. Så hon lade sig brevid mig, killade mig på armen och så låg vi och småpratade. Så himla mysigt.

När det började bli dags för henne att äta så drog jag på mig träningskläderna och packade väskan. Jag hade lovat att jag skulle tull gymmet. Ingenstans ville jag. Hela kroppen skrek; skit i't! Men jag låtsades inte höra och traskade iväg. Snacka om att jag var nöjd med mig själv efter. Det blev en knapp timme på löpbandet (medan jag kollade Hela Sverige bakar i mobilen) och sedan ett styrkepass. Jag fokuserade mest på ben men körde en hatad planka och lite annat med. Nu ska jag ta mig tusan kämpa för att förbättra mitt plank-resultat. Jag klarade med stor möda endast 45 sekunder. Stoooor förbättringspotential alltså. Ikväll blir det yoga.

Annars flyter livet liksom på. Jag har som vanligt alldeles för lite tid med mina vänner. Ja, alldeles för lite tid till allt känns det som.

Nu är jag inne på min fjärde vecka med kostschemat och alkoholförbudet. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte börjar sakna att ta ett litet glas vin i goda vänners lag. Men. Det får vänta. Nu behöver min kropp renas.

Så. Heja mig!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: