Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Och så var det dags..

Kategori: Livet

Hög tid att börja skriva lite igen. Det var väldigt länge sedan och jag har saknat det. Tror jag. Saknat att häva ur mig, bjucka på konstigheter som händer, vardagspusslandet och kanske lite igenkänning.

Jag kommer börja med att berätta om mitt 74:e försök att komma till normalvikt. Ni som följt mig länge vet att jag minst en gång per år får ett ryck. Är stenhård och av någon outgrundlig andledning misslyckas, går upp i vikt, trivs lite för att jag får äta gott, hatar för att jag inte kan knäppa jeansen, klagar, blir glad för ett kilo neråt och klagar igen när byxorna stramar men gör inte ett skit åt det. Tills nästa ryck kommer.

Och nu är jag där igen. Denna gång tänker jag verkligen försöka förändra mitt liv. På rikt. I 12 veckor ska jag gå efter ett kostschema som är framtaget av en licensierad PT. Hon, PT:n har givit nig alkoholförbud i 4 veckor men jag satsar hårt på viktnedgången och gav mig 6 veckors förbud. Tufft men nödvändigt. Jag har nämligen fått höra att alkohol är en bov när det gäller att få ner stressnivåerna i kroppen. Just nu är de höga. Riktigt höga. Så, förutom alkoholförbud så har jag blivit ordinerad yoga.

Kostschemat började förra veckan och jag har alltså kört en vecka och två dagar nu. Det går bra. Jag är mätt hela tiden och jag har inte ens varit sugen på något. Eller.. Jo kanske lite champagne när vi var på kräftskiva i lördags. Men annars. Helt otroligt.

Så. Det där får räcka för nu. Jag ska fundera lite på om jag kommer tordas att visa mina före och efterbilder här när de 12 veckorna har gått. Lite uppdateringar om träning och lite bilder på vad jag äter kommer att komma vartefter. Herrejösses vad skönt det är att vara igång igen. Både med kosthållning, träning och skrivande!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: