Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Hej Militärträning!

Kategori: Livet

Ja! Jag gjorde det. Jag tog mig iväg på ett pass militärträning igår trots att uppstarten var i måndags. Jag fick ett prova på pass och jag bestämde mig på kvällen efter passet att jag kommer köra! Det kommer vara tre träningar i veckan i fyra veckor och det borde sätta fart på träningslusten och fettförbränningen. I måndags var jag på IFK-match och trots sol så var det ganska kallt. Och dessvärre inget spel som värmde heller. Det ser verkligen inte ut att bli en rolig säsong detta.


När jag är på fotboll så tänker jag på mitt älskade barn där nere i Malmö och bara önskar att hon kan få ordning på sin onda fot och hitta ett lag att spela med. Så dumt att en sådan talang inte kan spela. Och jag saknar att se hennes kvicka fötter göra en rusning på vänsterkanten för att sedan slå in ett inlägg till någon lagkamrat eller rent av tvåla in ett mål. Skulle älska att åka till Skåne och kolla match!

Hemma igen.

Kategori: Livet

Och visst blev det som jag befarade. Regn resten av min vistelse i Turkiet. Men jag har haft det skönt iallafall. Inte så värst kallt och härligt slöa dagar. Jag och mina nyvunna Mjölby-kompisar tog dolmus till grannstaden Manavgat och kollade lite på fredagen. Vi hade fått erbjudande om att åka med en snubbe från restaurangen till samma stad men vi tyckte att han var lite slemmig. Och dolmus var ju lite spännande. 


Resan hem gick bra trots att det var tidig uppstigning. Bussen hämtade redan 02:30. Och jag var hemma i läggan ungefär 14:45. Skaplig liten tripp. Men redan nu har jag packat upp och tvättat allt. Bara det tråkiga att vika kvar nu. 

Snart ska jag åka till Åby och fira lite påsk. 


Och imorgon är det omstart med kostschemat. Och träningen. Har visst gått upp nästan 3 kilo på denna veckan. Maten på hotellet var inte jättebra men det var (tyvärr) efterrätterna. Och vinet. 

Så nu har jag helt plötsligt 10-12 kilo kvar att gå ner igen. Hur ska jag hinna det till sommaren utan att svälta ihjäl? Jag ska iallafall göra mitt bästa. 

Mulet idag!

Kategori: Livet

Idag är det mulet i paradiset och nu ska det tydligen regna mina återstående dagar.. men! Det gör inget. Jag har det skönt och jag börjar känna mig riktigt utvilad. Träningen har gått sådär men vindrickandet är det inga fel på. 


Jag har träffat två tjejer från Mjölby som jag har hängt en del med och det har varit jättetrevligt. Idag ska vi vara lite kulturella och kolla in ruinerna. 


Internet är lite segt så när jag valde bilder blev det visst några dubletter men så får det vara :)

Hej Turkiet!

Kategori: Livet

Jag kom till flygplatsen riktigt tidigt. Klockan ringde ca 03 och det var med skapligt trötta ben jag gick till resecentrum och bussen som skulle ta mig till Arlanda. 


Hur som. Eftersom många tydligen inte kollar vilka passregler som gäller så tig incheckningen över en timma. Och eftersom många plan lyfte ungefär samtidigt så tog säkerhetskontrollen också väldigt lång tid. Jag fick stressa i mig lite bubblor innan avgång. 

På planet var jag nära att köra en kurs i oraganisationefterson jag hann äta upp maten innan jag fick beställa dricka.. när väl vagnen kom passade jag på att dubbelköpa. 

Men nu är jag här. Och det är skönt. Men lite kallt. Och jag var lite väl optimistisk i mina medtagna outfits. Får bli en shoppingrunda helt enkelt. 


Jag gick och lade mig 21:30 igår och upp 07 imorse. Jag gick en snabb men kort PW och nu ska jag göra hamam. 

Wiii

Kategori: Livet

Skriv inläggstext 

Vardagsmys!

Kategori: Livet

Igår tog jag min nyskodda bil och åkte ut till den lilla familjen på landet efter jobbet och fick äntligen träffa det lilla underverket Emma igen. Så söt och pladdrig, precis som sin mor. Hon låg och babblade och skrattade mest hela tiden. När jag var där passade jag på att shoppa upp mig på ett par dojjor som den lilla mamman köpt när hon var svullen och inte kunde använda längre. Ja. Jag har lite större fötter än genomsnittet. Men snygga är de iallafall. 


Det kanske inte var den bästa bilden men så kan det vara. På tal om skor. Jag hittar ju aldrig några jag gillar och köper därför sällan nya. Då är det ju bra att ha kompisar som gör felköp. För ett par år sedan fick jag tröskor av en vän och de har blivit mina älsklingar på sommaren. Igår var jag tillochmed och bytte kardborrebanden på dem hos skomakaren. Han blev alldeles till sig och berömde både kvalitén och snyggheten. Måste komma ihåg att ta en bild. 


Hur som. Bara idag och två dagar till att jobba. Börjar bli lite nervös. Men förväntansfull. 

Hej, hej!

Kategori: Livet

Nu var det så där länge sedan igen. Ja, inte har ni missat något. Drt har mest varit jobb, slöa och sova. Nästan inte ens träning. Förra veckan blev det inte ett enda pass vilket är direkt korkat då jag vet att jag egentligen blir piggare av att träna. Men orken har inte funnits helt enkelt. 


Men jag har försökt att väcka mitt pigment genom att sola solarium. Det gick inte så jättebra. Hej nässelutslag!

Igår var jag på allsvensk seriepremiär och fick se mitt IFK slå Hammarby i vårsolen. Och i lördags pt jag finlunch på Asken. 

Sedan var det en lördagskväll i soffan. Min fjärde på raken faktiskt. Det var skönt men är ändå rätt sorgligt att jag lördagskväll efter lördagskväll sitter ensam och glor på tv. Och lägger mig tidigare än en vanlig vardagskväll. Men jag har faktiskt (hur konstigt det än låter för att vara jag) tyckt att det har varit riktigt härligt. Jag lyxade till det och lagade risott. Inte så bra bild kanske. Men det blev ruskigt gott. Hade en liten bit oxfilé i frysen son fick bli tillbehör. 


Nu börjar det även bli dags för min resa och jag har redan börjat ta fram kläder! Har jag blivit min mamma liksom? 


Så nu är det Jobbelijobb i 5 ynka dagar. Och kolhydratsförbud. Sedan bär det av. 


Men det bästa av allt är ändå att jag ska få träffa mitt barn på torsdag! Jag saknar henne så himla mycket. Mitt allt!