Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Nämen Hej!

Kategori: Livet

Det var ett tag sedan sist men nu är jag här igen. Nästan inget har hänt sedan sist och kanske är det därför jag inte har skrivit här. Hur roligt är det att dokumentera tåg, bilar, bussar och precis likadana hotellrum vecka efter vecka liksom? Jag har tränat typ 3 gånger den senaste månaden. Tröstätit chips och typ jobbat och sovit. Kul?! 


Men det var då och nu är nu. Nu ser jag ljuset i tunneln. Och så har jag köpt ett par byxor i storlek 40! Kanske låter stort för dig men innan kostschemat hade jag problem med att knäppa ett par 44:or. Nu ska jag satsa på att kunna köpa ett par 38:or innan sommaren kommer. Yeay!

I slutet av veckan händer det lite kuliga saker. På torsdag kommer äntligen mitt barn hem och hälsar på. Jag har ju inte sett flickebarnet på nästan två månader. Eller en och en halv iallafall. Hon har beställt kött. Eller musslor. Eller både och. 

På fredagen ska jag se Nours föreställning En komisk depression. Jag har höga förväntningar. 

Och så ska jag äntligen klippa mig. Bara en sådan sak kan ju få den mest slitnaste människan att må bra ett tag. 

Och om allt går som jag vill så kommer jag komma igång med kostschemat igen i mars och även träningen. Funderar starkt på att hooka upp mig på Militärträning 3 gånger i veckan under en månad. Och om jag tycker det är kul och det ger bra resultat kanske jag kör en månad till. Vi får se. Jag har kommit fram till att det måste vara kul att träna annars ger det ännu mera stress till mitt stressade sinne.