Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Äntligen träning!

Kategori: Livet

Idag körde jag årets första (nästan) träningspass! Så jävla skönt men oj så fort det går att vika ner formen. Nu gäller det att ta sig i kragen och börja om. Jag ska jobba i Västervik måndag till onsdag så det får bli gymmet på hotellet måndag och tisdag. 

Annars är jag nöjd över mitt gyms nya vår schema. Lite skit att jag inte kommer vara hemma så mycket så jag kan ha npgra rutin-pass. Men som hag skrivit förut. Det är ju bara npgra månader. Sen så! Nu gäller det bara att hag håller i med maten under tiden. Jag ska ta mig tusan inte ha kämpat i onödan. Och jag har ju mer att gå ner. Typ 5-8 kilo. 


Annars har jag haft en fin helg. Fylld med vänner och bus! På torsdagen gjorde jag nya bekantskaper vilket var riktigt kul och busigt. Så busigt så jag sov till typ eftermiddagen. På fredagen fick jag en inbjudan till finmiddag med klädsel; mysdress. Det passade mig perfekt! 

Det var underbart gott och riktigt trevligt! Sedan har jag mest tagit hand om mig själv. Inte jobbat, utan faktiskt slöat och slappat! Tror jag behövde det. Kommentarer


Kommentera inlägget här: