Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Askan är den bästa jorden.

Kategori: Livet

Oj. Det var visst en hel vecka sedan förra inlägget. Lite beror det på att jag har varit på kick off med jobbet i tre dagar och glömde lin privata telefon hemma. Vilken ångest! 


Veckan har iallafall flugit förbi och hag har hunnit vara i tre städer på jobb. Måndag Linköping, tisdag Västervik och onsdag till fredag Ullared. Ja, ni läste rätt. Nog sagt.

Min kosthållning har varit under all kritik och så även min träning. Var iväg en sväng till gymmet i måndags och ska iväg en sväng snart. Men det är allt. 

I fredags var jag på lite middag med Mårten och Philip men höjdpunkten var att få träffa födelsedagsflickan Kiki, hennes make och deras nya barn. Det har alldeles för länge sedan och jag önskar att de kunde bo på gångavstånd. 


Idag har jag kört igång veckans köttfärssås och denna gång gjorde jag en ännu större sats och provar för första gången att tillaga den i slowcookern. Dock så stekte jag alla ingredienser först. Nu får den stå och puttra till kvällen. Det ska bli lite spännande att smaka resultatet. 

Jag borde ge mig upp till stan innan gymmet och shoppa upp mig på lite nya matlådor. Ska se om jag kan skaka fram lite ork. Annars ska jag nog äta sushi ikväll. Liksom passa på. Imorgon är det nämligen dags för ett omtag med mitt kostschema. Strikt! Jag har börjat slarva och för att hejda den nedåtgående spiralen är det lika bra. Mitt mål är fortfarande att vara smal till sommaren! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: