Life by Jempa - Jempaettnollett

Livet enligt mig!

Hej måndag!

Kategori: Livet

Idag flyttar min älskade unge in i nya lägenheten i Malmö med sin älskade flickis. Det ska bli så spännande arr få se bilder under dagen. Och på fredag åker jag, syrran och Mats dit för lite fix. Ja, vi kommer ha med oss några Ikeasäckar med grejer som barnet har packat ihop också. Förra året fick Alida ett Ikea-kastrull-start-kit som både hon och jag hade glömt bort. 


Eftersom min syster har fyllt år så bor vi en extra natt på hotell och passar på att fira/mysa lite när vi väl är iväg. 

Igår var jag på step igen och det är helt sjukt vilken dålig kondis jag har! Blev helt slut och svetten rann ner i ögonen. Men kul ändå som tur är. Bara att konstatera att jag behöver gå på fler konditionspass. Väl hemma lagade jag veckans matlådor. I vanlig ordning köttfärssås med pasta. Konstigt att jag inte tröttnar?! Har ätit köttfärssås till lunch i flera månader nu. 


Jag tyckte jag kom i säng tidigt men hade som vanligt svårt att somna så det blev nog inte mer än fem timmars sömn inatt heller. Och då vaknade jag tre gånger.. inte bra det där. Tur att mitt kaffe är så gott på morgonen. 


Kommentarer

  • Sara säger:

    Äter du varierat på kvällen då? Skulle säga att de flesta av mina kurskamrater äter som du dvs samma mat veckan ut.själv blir jag trött efter två luncher;)

    Svar: Hej! Ja, på kvällarna blir det lite olika. Ca 150 gram lax, kött, kyckling, hamburgare och alltid sallad till. Enligt kostschemat jag hade så ska jag äta kolhydrater i form av fullkornspasta eller ris till men det gör jag inte längre. Mår bättre utan kolhydrater på kvällarna.
    Jempa

    2017-01-16 | 11:01:34

Kommentera inlägget här: